Arnold Schwarzenegger dögös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem értenél egyet velünk, sajnáljuk, de szerintünk a 69 éves Arnold Schwarzeneggernek tényleg szivességet tett az idő, és tényleg nem bánnánk, ha a mi párunk is így festene ennyi idősen. Nézzétek csak!

A színészt Kanadában, a Why We're Killing Gunther című film forgatásán kapták lencsevégre. Lehet, hogy a napsütés, a vagány szemüveg és a fehér kardigán kombinációja miatt, de a képek alapján úgy tűnik, hogy

remek formában van a színész.

Forrás: NORTHFOTO/AKM/GSI Media/Cyvr

Arnold egyébként Taran Killam filmjében szerepel, és a rendező nevét csak azért nem hallhattátok eddig, mert csak egy kisebb szerepe volt az Így jártam anyátokkal című sorozatban. Taran egyébként itt találkozott későbbi feleségével a Robint alakító Cobie Smuldersszel.

Forrás: NORTHFOTO/AKM/GSI Media/Cyvr

Viszzatértve Arnoldra, a filmben ő játssza majd Gunthert, akit, - mint a világ legjobb bérgyilkosát - egy elszánt csapat mindenképpen el akar tenni láb alól.

Arnold Schwarzenegger edzést tartott szerelemgyerekének

Nagyon ritkán mutatkozik együtt a színész az egykori házvezetőnőjüktől született gyermekével, de most testhezálló apa-fia programot szerveztek. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.