Arnold Schwarzenegger edzőterem apa Joseph Baena
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon ritkán mutatkozik együtt a színész az egykori házvezetőnőjüktől született gyermekével, de most testhezálló apa-fia programot szerveztek.

Joseph Baena nem is kaphatott volna nagyobb és hozzáértőbb segítséget mástól, mint apjától, Arnold Schwarzeneggertől. A fiúk edzőteremben jártak együtt, és ennek az igen ritka pillanatnak mi is tanúi lehetünk. Azt már korábban is megállapítottuk, hogy Joseph sűrűn látogathatja a termet, de most először láthatjuk, hogy apjával közösen izzadnak a súlyok alatt.

Forrás: NORTHFOTO

Botrányos viszonyok - Csalfa sztárapukák balkézről született gyermekei

Zabigyerek, fattyú vagy szebb kifejezéssel élve szerelemgyerek - néhány száz évvel ezelőtt még igencsak megbotránkoztatónak számított, ha valakinek házasságon kívül született gyermeke. Manapság már szerencsére sokkal elnézőbb a közvélemény, legalábbis, ha nem sztárokról van szó. Egy-egy házasságtörő híresség balkézről született csemetéje még ma is fel tudja zavarni az állóvizet - összegyűjtöttük hát az utóbbi évek leghíresebb és legbotrányosabb lebukásait.
Roberto konyhája: Tápláló útravaló, avagy egy különleges reggelihttp://www.life.hu/csalad/20160419-rostas-robert-a-life-hu-sefje-toszkan-csirkemaat-keszitj-crostini-bagettbe-toltve.htmlToszkán csirkemájas bagett - az olaszok nagy tudorai a szendvicskészítésnek, egy friss zsömléből, pár szelet sonkából és néhány, mindannyiunk konyhájában megtalálható alapanyagból is különleges szendvicset tudnak készíteni! Család--Liv Tyler pocakja egyre nagyobb - Bájos fotó! http://www.life.hu/csalad/20160419-liv-tyler-harmadik-gyermekevel-varandos-a-kismama-bajos-fotot-posztolt.htmlA 38 éves csodaszép színésznő éppen harmadik gyermekével várandós. A sztár a kismamalét minden másodpercét szívesen osztja meg a rajongókkal, így egy újabb felvétel került nyilvánosságra. Család--Barátai segítettek az anyukának, aki nem tudta szoptatni ikergyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20160419-elaina-bellis-edesanyanak-baratai-segitettek-miutan-bevallotta-nem-tudja-szoptatni-ikergyermekeit.htmlElaina Bellis egy közösségi oldalán közzétett őszinte bejegyzésével hívta fel magára az internet figyelmét, majd ugyanitt köszönte meg annak az édesanyának, aki kisegítette őt a bajból. CsaládOrigoKiszel Tünde lánya egyre szebb!http://www.life.hu/csalad/20160419-kiszel-tunde-naptardiva-lanya-donatella-egyre-gyonyorubb-es-szuk-fekete-ruhaban-pozolt.htmlA naptárdíva tinilányán remekül állt a szűk, fekete ruha. Tünde pedig büszkén feszített Donatella mellett. CsaládOrigoBarátai segítettek az anyukának, aki nem tudta szoptatni ikergyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20160419-elaina-bellis-edesanyanak-baratai-segitettek-miutan-bevallotta-nem-tudja-szoptatni-ikergyermekeit.htmlElaina Bellis egy közösségi oldalán közzétett őszinte bejegyzésével hívta fel magára az internet figyelmét, majd ugyanitt köszönte meg annak az édesanyának, aki kisegítette őt a bajból. CsaládOrigoTom Cruise nem lesz ott lánya 10. születésnapjánhttp://www.life.hu/csalad/20160419-suri-cruise-10-eves-szuletesnapjan-nem-lesz-ott-edesapja-tom-cruise.htmlBár Suri Cruise valószínűleg mindent megkap a 10. születésnapjára, amire egy kislány vágyhat, a legfontosabbat mégsem: a sztárcsemete édesapja nélkül fogja ünnepelni a jeles évfordulót. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.