Áll a bál Selena Gomez és Justin Bieber között

Forrás: AFP/Noel Vasquez -
Sofia Richie Selena Gomez Justin Bieber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Netán rossz szájízzel vált el pár éve Selena és Justin? Úgy fest, vannak még rendezetlen ügyeik...

A két énekes a netet használja nyilvános veszekedésre, rajongóik pedig két táborra szakadtak. De hol is kezdődött a dolog?

Itt még együtt volt Selena és Justin Forrás: AFP/Noel Vasquez

Az egykori pár vélhetően nem szakított túl szépen évekkel ezelőtt. A sebek még nem gyógyultak be, Justin ugyanis nemrég fotókat posztolt 17 éves barátnőjéről, Sofia Richie-ről, akit a rajongók szidni kezdtek. Justin kissé megfenyegette a rajongóit: azt írta, ha nem hagyják békén a lányt, privátra állítja be oldalát. Na, akkor szakadt el a cérna Bieber exénél, Selena Gomeznél.

"

Kettőtök dolgának egyébként különlegesnek kellene lennie, és ez nem tartozik másokra.

Justinnak azonban nem tetszett Selena kioktató beszólása, végül odáig jutott a szópárbaj, jobban mondva a chatpárbaj, hogy egymás megcsalása is szóba került. A dolognak egyelőre ott van vége, hogy Justin kiírta, szerinte Selena Zayn Malikkal is megcsalta őt. Kíváncsian várjuk a folytatást, de addig is lássuk, kik állnak Selena oldalán: Hailey Baldwin, Justin exe biztosan, a popfiúka ugyanis vele sem túl szépen szakított néhány hónapja...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.