Udvaros Dorottya: "Emberben csalódtam már, a kutyáimban még soha"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
kutya színésznő Udvaros Dorottya Kossuth-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a színésznő már rengeteget csalódott, ám négy kutyájában még soha. Udvaros Dorottya kedvencei gondoskodnak arról, hogy a színésznő soha ne érezze magát egyedül, és hogy a rengeteg munkája ellenére is kiegyensúlyozott és fitt legyen.

"Gyakran egyszerre van nagyon sok munkám. Ilyenkor azt sem tudom, hogy szabadidőmben aludjak-e, vagy próbáljam utolérni magam egyéb lemaradások terén. De ha sok a munka, akkor is jót tesz, ha legalább fél órára kiszabadulhatok az erdőbe" - mesélte a színésznő, aki hozzátette, hogy nem csupán ez, hanem

a kutyái is jócskán hozzájárulnak a jobb közérzetéhez.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Kutya nélkül élni lehet, de nem érdemes! - folytatta nevetve. A kutyáim nekem is segítenek azzal, hogy őrületes szeretet van bennük, és nincs még egy ilyen lény, aki ennyire együtt akar működni az emberrel. Emberekben csalódtam már, de bennük még soha" - mondta Dorottya a Hot! Magazinnak.

Udvaros Dorottya: “Nem tudtam megbocsátani az anyámnak”

A színésznőnek nem volt könnyű gyermekkora, ugyanis rá kellett jönnie, hogy az édesanyjának sokkal fontosabb a hivatása, mint ő. A teljes cikket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.