színésznő strand szelfi Szinetár Dóra bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihasználja a nyár utolsó napjait a színésznő: napozással töltötte szabad délutánját.

"Napocska! Szabad délután! Strand! Készülök az esti esőre! Persze csak a Dóm térire... ☔️ " - írja a népszerű színésznő, aki csinos csíkos bikiniben, egy napágyon elnyújtózva, a strandról jelentkezett be rajongói legnagyobb örömére.

Dóra örül minden szabad pillanatnak, nagyon elfoglalt, most is éppen a Szegedi Szabadtéri Játékokon lép fel.

Meztelenül pózol Demi Moore lánya - Pikáns fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160820-tallulah-willis-demi-moore-es-bruce-willis-lanya-meztelenul-pozol.htmlÚj hódoló? Tengernyi virágot kapott a tündöklő Radics Rigihttp://www.life.hu/sztarok/20160819-radics-gigi-enekesno-rengeteg-viragot-kapott-talan-uj-hodoloja-van.htmlHosszú Katinkának csak a köntösét cipelheti a világhttp://www.life.hu/sztarok/20160819-hosszu-katinka-olimpiai-bajnok-magyar-uszononek-csak-a-kontoset-cipelheti-a-vilag.htmlÍgy drukkolt Hosszú Katinka és Shane a női vízilabdacsapat bronzmeccsénhttp://www.life.hu/sztarok/20160819-hosszu-katinka-es-shane-tusup-a-noi-vizilabdacsapat-bronzmeccsen-rioban.htmlPuzsér Róbert megint nem bír magával: nem fogod elhinni, most kinek szólt behttp://www.life.hu/sztarok/20160819-puzser-robert-megint-beszolt-ezuttal-az-olimpikonoknak.htmlNégy új műsorvezetővel rukkol elő az átalakuló FEM3http://www.life.hu/sztarok/20160819-hoppa-negy-uj-musorvezetovel-rukkol-elo-az-atalakulo-fem3.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.