Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Super TV2 képernyőjén debütál a Sztárban sztár meg egy kicsi, a műsor egyik zsűritagja Csobot Adél lesz.

Az énekesnő nagyon örült a felkérésnek, hiszen versenyzőként a szívéhez nőtt a műsor, újdonsült édesanyaként pedig különösen izgalmasnak tartja, hogy a felnőtt sztárok mellett ezúttal gyerekek is szerepet kaphatnak.

kíváncsi leszek arra, hogy ők hogyan fogják ezeket a feladatokat megoldani, úgy, hogy lesz mellettük egy felnőtt előadó, aki majd segít nekik"

Origónak

Csobot Adél zsűritag lesz Fotó: Szabó Gábor - Origo

Hiába tölti ki mindennapjait az anyaság, majd kicsattan az energiától, és egyáltalán nem tart tőle, hogy a plusz feladatok miatt kevesebb ideje maradna kisfiára. "A Sztárban sztár meg egy kicsi- ben a zsűriasztal mögé fogok ülni, de azt gondolom, hogy tökéletesen meg fogom tudni oldani ezt a kettőt, hiszen ez nem jár olyan nagy elfoglaltsággal."

Adél kisfiával és és párjával, Istenes Bencéval Németországba költözik jövőre, de mint mondta, nem tűnik el a magyar rajongói elől.

Valóban igaz az a hír, hogy kiköltözünk Németországba, ez a jövő év folyamán fog megörténni és nagyon boldogok vagyunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.