Mit tud ez a pasi? Hollywood legszebb nőit csábítja el Billy Bob Thornton

Amber Heard Billy Bob Thornton Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt Angelina Jolie-val bújt ágyba, most úgy hírlik, egy másik hollywoodi bombanőt vadászott le Billy Bob. De miért is buknak rá az álomgyár legszebbjei?

A 61 éves színész eddig 6 feleséget fogyasztott el, köztük volt Angelina Jolie is: 2000-2003 között voltak házasok, de 2002-től külön éltek. Abban az időben adoptálták Maddox-ot, de mint kiderült, Angelina Jolie egyedül vitte véghez az örökbefogadást, utána el is váltak. Innentől pedig az egész világ ismeri Brad Pitt és Angelina Jolie meséjét.

Angelina Jolie, Billy Bob Thornton, Amber Heard Forrás: AFP

Most pedig Billy Bob neve azért merült fel ismét, mert állítólag elcsábította a nála 30 évvel fiatalabb Amber Heard színésznőt, aki akkor Johnny Depp feleség volt. Johnny hidd a pletykáknak, és kissé berágott a nála jóval idősebb színészre: véres újjával véste fel Billy nevét a falra, amiről videó is készült.

Hogy mi a titka? Ismerősei szerint Billynek két oldala van: iszonyatosan kedves, ugyanakkor elég lobbanékony, vehemens természet. Angelina Jolie-val csak úgy izzott közöttük a levegő, állítólag a szex is fantasztikus volt: annak idején az egyik vörös szőnyegen eseményen el is árulták, odafele menet csak úgy egymásnak estek a kocsiban. Billy mindenesetre imádja a fiatal és nagyon dögös színésznőket, akik szintén nem tudnak ellenállni neki. Vajon mi lehet a titka, és ki lesz a következő áldozata?

Jessica Alba nem ijedt meg: kőkeményen reagál a cégét ért vádakrahttp://www.life.hu/sztarok/20160825-jessica-alba-szineszno-reagalt-a-ceget-ert-vadakra.htmlBár kicsi és törékeny, mégis kőkemény üzletasszony Jessica Alba. TV + Sztárok--Hatalmas hamburgerrel kacérkodik Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-lilu-musorvezeto-egy-nagy-hamburgerrel-pozol.htmlA műsorvezető saláta és nyúlkaja helyett egy gigaburgerrel fotózkodott. TV + SztárokOrigoLegendás valóságshow-szerelmekhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-az-rtl-klub-valovilag-legendas-szerelmeit-idetuk-fel-aureliotol-vv-fannin-at-vv-attilaig.htmlA se veled, se nélküled kapcsolatoknak se szeri, se száma nem volt az alatt a 14 év alatt, amióta mások életét kukkolhattuk a tévében. Most az elmúlt évek lávsztorijaiból csemegéztünk. TV + SztárokOrigoLeendő VV szereplővel csalta a pasija Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20160826-vv-zsofival-csalta-meg-fiatal-pasija-demcsak-zsuzsat-a-tv2-musorvezetojet.htmlMég el sem indult a műsor, máris alakulóban van pár szaftos ügy. Tegnap derül ki, hogy a VV új szériáját Aurelio himbálózó hímvesszőjével akarta beharangozni az RTL, most pedig az egyik leendő lakóról szivárgott ki az információ, hogy Demcsák Zsuzsa pasijának szeretője volt. TV + SztárokOrigoHoppá! Sztárok, akik visszavonták eljegyzésükethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-sztarok-akik-visszavontak-eljegyzesuket-iszak-eszti-berki-krisztian-muri-eniko-lola-varga-viktor.htmlÚgy tűnik, a celebeknél az eljegyzés nem igazán vehető komolyan, Varga Viktor, Berki Krisztián és Iszak Eszti is meggondolta magát, gyűrű ide vagy oda. TV + SztárokOrigoDúl a szerelem: Justin Bieberrel szülinapozott Sofia Richiehttp://www.life.hu/sztarok/20160825-justin-bieberrel-szulinapozott-sofia-richie-lionel-richie-lanya.htmlKezd egyre jobban összemelegedni Hollywood legfiatalabb sztárpárja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.