Justin Bieber barátnője igazi bulimacska

buli Justin Bieber énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlzás nélkül mondhatjuk, Justin Bieber barátnője emlékezetes módon ünnepelte meg 18. születésnapját.

A modell, Sofia Richie, - aki egyébként Lionel Richie lánya, és Justin Bieber barátnője - igazán megadta a módját a nagykorúvá válásának. A szépség egy hollywoodi szórakozóhelyen, a The Nice Guyban ünnepelt, és láthatóan már nem volt szomjas. Sofia szinte örömtáncot járt a fotósok előtt, amit persze ők lencsevégre is kaptak. Nézzétek csak!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Ngre

Justin Bieber barátnője igazi bulimacska, de most túlzásba vitte

A szexi modell annyira rabul ejtette az énekes szívét, hogy a világsztár új klipjében is szerepet kapott. A teljes cikket itt elolvashatod!

Zac Efron élete gyászba borulthttp://www.life.hu/sztarok/20160826-zac-efron-elete-gyaszba-borult-elaltattak-a-kutyajat.htmlA kutyabarátok tudják, hogy mit jelent elveszíteni a kedvencünket, és már ezt sajnos Zac Efron is elmondhatja magáról. A sztár kutyáját ugyanis a napokban el kellett altatni. TV + Sztárok--Ragyog a Romantic egykori énekesnője! Szebb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20160826-a-romantic-egykori-enekesnoje-kunovics-katinka-ragyog-a-boldogsagtol.htmlKunovics Katinka két évvel ezelőtt adott életet kislányának, Katikának, akit azóta is egyedül nevel, ráadásul sokszor kénytelen elutazni, hogy egy világjáró hajón énekeljen. Az viszont biztos, hogy nemrég itthon volt, és egy fesztiválon összefutott Völgyi Zsuzsival és Győzikével. Öröm látni, hogy Katinka csodásan néz ki, és szinte ragyog a boldogságtól! TV + Sztárok--Sarka Kata békülne, bár nyugodtabb, ha külön vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160826-mi-az-igazsag-hajdu-peter-es-sarka-kata-kapcsolatarol-1.htmlHetek óta a Hajdú-Sarka házaspár áll a figyelem középpontjában. Békülnek, vagy válnak? Amikor már azt hihettük volna, hogy csütörtökön végre kiderül az igazság, ellentmondásos hírek születtek: míg az egyik magazin szerint ismét együtt vannak, addig a másikban Kata azt hangoztatja, hogy erősnek érzi magát egy önálló élethez... TV + Sztárok--Az Észbontók legújabb évadától tuti eldobod az agyadathttp://www.life.hu/sztarok/20160825-hurra-az-eszbontok-masodik-evadatol-tuti-eldobod-az-agyadat.htmlEx-villalakó, playmate és meztelen reality show szereplő is feltűnik majd az Észbontók című műsor legújabb évadában. Az ősszel visszatérő hazai fejlesztésű vetélkedő idén is felhőtlen szórakozást ígér, a házigazda pedig ismét Kovács Áron lesz. TV + Sztárok--Kassai Viktor „péniszén” pörög most az internethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-kassai-viktor-peniszen-porog-most-az-internet.htmlBoldogan konstatáltuk, hogy bizony, az internetezőknek még mindig nincs szükségük munícióra, ha a humorbombákról van szó. Most például páran kiszúrták, hogy az egyik kedvenc bírónk, Kassai Viktor meccs közben lóbálta a... TV + Sztárok--Gyűlöletből barátság: Gesztesi Károly elárulta, hogy miért nem kedvelte Lagzi Lajcsithttp://www.life.hu/sztarok/20160823-gesztesi-karoly-elarulta-hogy-miert-nem-kedvelte-lagzi-lajcsit.htmlKevesen tudják, de Gesztesi Károly és Lajzi Lajcsi mögött 40 éves barátság áll: együtt jártak gimnáziumba, együtt úsztak és most egy közös vitorlázáson elevenítették fel a régi emlékeket. Gesztesi például azt is elárulta, hogy eleinte nem kedvelte a zenészt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.