Vége! Örökre otthagyja a Jóban Rosszbant Liptai Claudia

Forrás: TV2 -
Jóban Rosszban terhesség sorozat Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár hétfőn este szerepel utoljára a sorozatban. A rajongók már most izgatottan várják, hogyan alakul Alexa története.

Liptai Claudia karakterének sorsa a színésznő várandóssága miatt váratlan fordulatot vesz. Alexa, miután elhagyta párját, egy szállodába költözik. Tulajdonképpen rossz helyen van rossz időben: elrabolják és nem is sejti, hogy egy alvilági játszma ártatlan szereplőjévé válik - írja az Origo.

Forrás: TV2

Péntek este még a TV2-n láthatják a nézők, hogy milyen drámai helyzetbe kerül Alexa, a folytatásért azonban át kell kapcsolniuk hétfőn este a Super TV2-re. Aznap lesz utoljára a sorozatban Liptai, karakterét végleg kiírják, gyermeke születése után sem fog visszatérni. A színésznő nem tűnik el a képernyőről teljesen, az Extrém Activity-ben és Sztárban sztár zsűrijében is ott lesz.

Ebben éli ki vágyait Liptai Caludia a terhessége alatt

Bár más édesanyák már javában pihennének, Claudia mégis inkább a munka mellett tette le a voksát. Az egész nyarat pihenéssel töltötte, ősztől azonban újra jöhet a munka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.