Dráma az RTL Klub műsorában: Gergely Róbert megbántódott, a felesége zokogott

Forrás:RTL Klub -
Nyerő páros kor Gergely Róbert RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre aztán biztosan nem számított senki a könnyed szórakozást ígérő Nyerő párostól. Igazi kapcsolati drámának lehettünk szemtanúi, és világosan látszott, hogy nem megrendezett szituációról van szó. Gergely Róbertet sikerült vérig sértenie a feleségének, aki ezek után zokogva esedezett bocsánatért.

A Nyerő párosban sztárpárok tesznek tanúbizonyságot szerelmükről. Arról, hogy mennyire ismerik egymást, és tulajdonképpen arról is, hogy ki tudják-e találni a másik gondolatát. A tegnapi adásban is hasonló feladat elé állították a szerelmeseket. Gergely Róbert párja arra válaszolt, mit kívánna a jó tündértől a szerelmükkel kapcsolatban, hogyha lehetne.

Forrás:RTL Klub

Ez a kérdés-válasz Gergely Róbert és 24 évvel fiatalabb felesége között hatalmas bánatot okozott. Timi lehetőségei között szerepelt, hogy eltávolíttatná férjéről a szőrt, vagy kisebbé varázsolná a pocakját, ám ő nem ezt választotta, inkább lefaragna 10 évet Gergely Róbert életkorából. Ennek pedig hatalmas csalódás lett a vége. Róbert nagyon megbántódott, Timi pedig zokogva, elcsukló hangon próbálta elmagyarázni, hogy miért is erre az opcióra esett a választása.

Star Academy: máris megkezdődött a flört és a sértődéshttp://www.life.hu/sztarok/20160831-star-academy-tehetsegkutatojaban-beindult-az-elet-flortoles-es-sertodes.htmlFlörtölés és durcázás: így indult el az élet a tehetségek akadémiáján, ahol már meg is kezdték a felkészülést a szombati show-ra. A kimerítő gyakorlás után pedig leszállt az este, és jöhetett a jól megérdemelt jakuzzizás, ahol beindult a fűzés is. TV + SztárokOrigoMajka a több lábon állás bajnoka a hazai celebvilágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-majka-majoros-peter-mindenbol-kepes-penzt-csinalni-a-sportbol-is.htmlTévés- és rapperkarrierje mellett sikeres üzleti vállalkozások fűződnek a nevéhez, nemrégiben pedig újabb bizniszbe vágott: sportfogadási tippeket ad. TV + Sztárok--A meztelenkedő VV Vivit már a beköltözés előtt kitagadta a családjahttp://www.life.hu/sztarok/20160831-vv-vivient-kitagadta-a-csaladja-a-valo-vilag-miatt.htmlHamar eljött a Való Világban az a pillanat, amikor az egyik lakó gátlásait elvesztve meztelenkedett a kamerák előtt. Alig, hogy beköltöztek Vivi máris pucéran flangált. Vesztenivalója nincs, ugyanis a családja már jó előre kitagadta. TV + SztárokOrigoÚj csatornát talált magának Hajdú Péter: Csúcsgázsiért igazol az ATV-behttp://www.life.hu/sztarok/20160831-hajdu-peter-showman-az-atv-be-megy-de-a-tv2-vel-sem-szakitotta-meg-a-kapcsolatot.htmlGyorsan új csatornát talált Hajdú Péter. A producer megerősítette, hogy októbertől régi munkaadójánál, az ATV-n folytatja a műsorkészítést. TV + SztárokOrigoBulvárRap: "Hajdú Péter magányos szelfit lőtt"http://www.life.hu/sztarok/20160830-bulvarrap-hegyi-rolival-hajdu-peter-maganyos-szelfit-lott.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + SztárokOrigoHoppá! Így turkál a bugyijában Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20160830-emily-ratajkowski-szexi-bikiniben-feszit-igy-turkal-a-bugyijaban-a-vilagsztar.htmlA dögös modell lassan minden nap meglep minket egy-egy félmeztelen felvétellel. A sztár most újból megmutatta, hogy bármit bevállal. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.