Újra szingli lett a TV2 sztárja, Peter Srámek

Forrás: TV2 -
Peter Sramek szerelem szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
8 hónapig tartott Péter Srámek és párja lángoló szerelme, azonban hamar kihűlt a kapcsolat. Úgy döntöttek, inkább külön folytatják.

Igazán meseszerűen kezdődött Peter Srámek és Rita kapcsolata: az énekes Miskolcon koncertezett, amikor megpillantotta a lányt és egy csapásra beleszeretett. Nem költöztek össze, pedig nagyon oda voltak egymásért, de Péter szerint mindig is hiányzott valami.

Forrás: TV2

"Elmúlt a szerelem. Mert az volt, szép nagy szerelem. Gyönyörű pillanataink voltak. Ha újrakezdeném, akkor is így csinálnám. Az utolsó hónapokban már azt éreztem, nem kell erőltetni azt, ami nem megy. Amikor két hétig nem találkoztunk, és nem hiányoztunk egymásnak, akkor tudtam: vége. Nem akartam hazudni neki és magamnak sem" - mondta a Borsnak Peter Srámek. Hozzátette, most élni akar, de szerencsére nem váltak el haragban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.