Chloe Grace Moretz Brooklyn Beckham szerelem szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham fia túl van élete első komoly kapcsolatán és nagyon úgy tűnik, hogy az első fájdalmas szakításon is. Állítólag véget ért nagyon szerelmes kapcsolata a két évvel idősebb barátnőjével.

Lángoló volt a szerelem a 17 éves Brooklyn Beckham és a tőle két évvel idősebb Chloe Grace Moretz között. Úgy tűnhet, hogy rövid volt a kapcsolatuk, de igazából csak két év együttlét után vállalták fel szerelmüket a nagy nyilvánosság előtt is. Ezután elárasztották Instagram-oldalaikat közös, szerelmes képekkel, de ennek úgy tűnik, hogy vége.

Forrás: Instagram/Brooklyn Beckham

A Page Six információja szerint ugyanis Brooklyn és Chloe kapcsolata néhány hete véget ért. Az egyre izmosabb srác pedig vissza is tért családjához Londonba, miután a nyarat Los Angelesben töltötte, hogy együtt lehessen szerelmével. Az utóbbi időben viszont a forrás szerint hiába voltak egy városban, már nem találkoztak egymással, és már egy ideje az Instagramra sem posztolnak szerelmes fotókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.