Gór Nagy Mária rokona is bejutott a Star Academy-be!

Forrás: BENCE.BARSONY -
Star Academy Gór Nagy Mária Gór Nagy Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gór Nagy Erika vérében van a tehetség, hiszen Gór Nagy Mária rokona, sőt, a színitanodában is tanult. A nagynénit nem lepte meg, hogy a fiatal lány bejutott a legjobbak közé, hiszen nagyon tehetségesnek tartja testvére unokáját.

Nem érte nagy meglepetés Gór Nagy Máriát, amikor rokona bekerült a TV2 tehetségkutatójának legjobb 16 versenyzője közé. Gór Nagy Erika vérében van az éneklés, és képezte is magát a Star Academy előtt. Nem meglepő, hogy rokona színitanodájában tanult a fiatal tehetség.

Forrás: TV2

"Ő az elhunyt testvérem fiának a lánya, és két éve végzett nálunk a tanodában. De ahogy láttam a műsorban, más egykori tanítványunk is ott van, igaz, ők már a zsűriben, hiszen korábban Pásztor Anna és Király Viktor is nálunk tanult. Visszatérve Erikára, nagyon tehetséges lány, szurkolok neki.

Nemcsak jól énekel, hanem úgy táncol, úgy balettozik, mint egy istennő.

Lehet, hogy ezt ki sem néznék belőle, pedig így van" - mondta a Blikknek Gór Nagy Mária. A színésznő szerint Erika igazi tehetség és egyéniség, aki vállalja önmagát.

Gór Nagy Erika Forrás: BENCE.BARSONY

Erika pedig örül, hogy ilyen rokona lehet. "Jó viszonyban vagyunk, igaz, elfoglaltságaink miatt nem beszélünk napi szinten, de ha összefutunk, jól elvagyunk.

Fontos nekem a véleménye.

Tanácsot kimondottan nem adott, de szerinte ez egy nagy lehetőség, hogy megismerhessenek" - mondta a versenyző.

Szabó Zsófiéknál vita tárgya a jegygyűrűhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-szabo-zsofi-es-parja-kis-zsolt-meg-nem-szerveztek-le-az-eskuvot-jegygyurujuk-sincs.htmlÚgy tűnik a szervezéssel van némi gondjuk Szabó Zsófiéknak, ugyanis hiába tervezik már hónapok óta az esküvőt, még nem mindenben sikerült megegyezniük. A jegygyűrű körül is van egy kis egyet nem értés közte és szerelme között. TV + Sztárok--Titokban vette el kedvesét Feke Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-titokban-hazasodott-ossze-feke-pal-es-gyenesei-leila.htmlNem verte nagydobra Feke Pál és Gyenesei Leila az esküvőjüket, szépen csendben házasodtak össze a rokonok és a barátok előtt. Azért természetesen a buli sem maradt el. TV + Sztárok--Hatalmas fordulat! Ez a pár vett búcsút a Nyerő párostól http://www.life.hu/sztarok/20160901-nyero-paros-gergely-robert-es-felesege-intett-bucsut-a-musornak.htmlAz összeomló, pityergő Valkó Esztert megmentették a lakótársak az RTL műsorában, kiesett Gergely Róbert és felesége, noha derűs perceket okoztak a nézőknek. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi is bekerült a világ legjobban fizetett modelljei közéhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-palvin-barbi-bekerult-a-vilag-legjobban-fizetett-modelljei-koze.htmlGisele Bündchen továbbra is az uralkodó a legjobban kereső modellek között, de számunkra a legnagyobb öröm, hogy a magyar szépség, Palvin Barbi is felkerült a listára. TV + SztárokOrigoHűha! Transzvesztita előadóval erősít ma este a Való Világ http://www.life.hu/sztarok/20160831-valo-vilag-ma-ket-uj-lakoval-bovul-a-show-egy-transzvesztita-szereplo-is-bekoltozik.htmlMa este nem egy, hanem egyből két játékos is beköltözik: VV Krisztián és VV Zsolti. A lakók nem biztos, hogy örömmel fogadják majd a fiúkat. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin kis híján mellbimbót villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160831-gaspar-evelin-majdnem-kivillantotta-a-mellbimbojat-furdoruhaban-napozott.htmlGáspár Evelin mióta lefogyott egyre gyakrabban oszt meg magáról dögös képeket. Most megmutatta hogyan fest szexi fekete fürdőruhában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.