Fésűs Nelly teljesen kiakadt - Kamerák előtt jött dühbe

Forrás: TV2 -
TV2 Ezek megőrültek! (vetélkedő) Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szép színésznőn, aki legutóbb csúnya sérülést is szenvedett, kifogott egy kérdés az Ezek megőrültek című műsorban. Rosszul válaszolt, ráfázott. 

Sokáig fogja emlegetni a Sárkvíz nevű játékot Fésűs Nelly, aki mivel nem tudja a Budapesti Gyermekvasút pontos hosszát, meg kell mártóznia a sártengerben. Dühösen azt is kijelentette, hogy soha nem viszi el a vasútra a gyermekeit, amíg nem csökkentik a távot az általa tippelt 10 km-re.

Forrás: TV2
Tangabikinis feneket villantott Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20160902-tangabikinis-feneket-villantott-tolvai-reni-a-megasztar-felfedezettje.htmlKerek popsijával adta követői tudtára Tolvai Reni, mennyire hiányzik neki a tenger. TV + SztárokOrigoFelütötte fejét a féltékenység a ValóVilág-villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-felutotte-fejet-a-feltekenyseg-a-valovilagban-soma-evelinre-nyomult-zsofi-nem-nezte-jo-szemmel.htmlÚgy tűnik, hogy Zsófi nem nézte jó szemmel, hogy Soma Evelinnel táncolt a buliban, ezért "súlyos kijelentéseket" tett kapcsolatukat illetően.TV + Sztárok--Nagy döntésre jutott Bujtor István özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20160812-bujtor-istvan-ozvegye-eladja-tihanyi-hazukat.htmlBujtor István már 7 éve nincs köztünk, gyászoló felesége azonban most jutott el odáig, hogy eladja imádott tihanyi házukat. TV + SztárokOrigoEnnél a csatornánál tervezi jövőjét Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20160812-hajdu-peter-az-atvhez-igazolhat-a-tv2-utan.html"Hullámvölgyben az életem" - nyilatkozta Hajdú Péter, amikor kiderült, nem csupán házassága, de karrierje is válságba került, a TV2 leveszi műsoráról a (Frizbi helyett) még csak most indult Showtime Hajdú Péterrel című műsort. Most azonban azt beszélik, egy másik csatornánál folytatja... TV + Sztárok--Banderas gáláján bulizott Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20160807-antonio-banderas-galajan-bulizott-vajna-timi.htmlArról már írtunk, hogy Vajna Timi Spanyolországban Marbellán múlatja az időt, ahol a Starlite Gala jótékonysági rendezvényen is részt vett, méghozzá világsztárok társaságában. TV + SztárokOrigoMajka a csúcson - Most ért be a munkája eredményehttp://www.life.hu/sztarok/20160806-a-forbes-magazin-osszeallitotta-magyarorszag-legertekesebb-sztarjainak-a-listajat-ordog-nora-majka.htmlA Forbes magazin összeállította Magyarország legértékesebb sztárjainak a listáját, melyen Ördög Nóra, Majka és Tilla foglalják el a dobogós helyeket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.