Visszatér a színpadra Kulka János

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Kulka János agyvérzés színház színész visszatérés Katona József Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 hónapja már annak, hogy Kulka János agyvérzést kapott, és életmentő műtet hajtottak vére rajta. A színész állapota szerencsére gyorsan javult, és augusztus végén már a Katona József Színház társulati ülésén is részt vett. Ekkor jelent meg először nyilvánosan betegsége óta.

A színház sajtósa most azt is elárulta, hogy Kulka hamarosan a színpadra is visszatér:
"Ebben az évadban két darabban is szerepel Kulka János, a Godot-ra várva és a Nép ellensége című előadásban, amelyek egyelőre a passzív repertoár részét képzik. Ez azt jelenti, hogy amint János jobban lesz, azonnal műsorra tűzzük. Máté Gáborral megbeszélték, hogy az idei színházi évadban már nem veszi vissza szerepeit, inkább a pihenésre és a felépülésre koncentrál. Nagyon várjuk vissza mindannyian, de semmilyen nyomást nem szeretnénk rá gyakorolni azzal, hogy sürgetjük a visszatérését – árulta el Kazimir Annamária a Blikknek.

A színház augusztusi társulati ülésén elkészült az idei szezon társulati csoportképe, amin Kulka János is szerepel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.