Evelin bosszúhadjáratot indított VV Lóri ellen

VV Dina bosszúhadjárat VV Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Evelinnek nagyon elege van Lóriból: úgy döntött, nem hagyja annyiban a történteket. 

Lóri és Evelin elkezdték mesélni a villalakóknak a sufniban történteket, persze ki-ki a maga módján. Mindkét villalakó ki van akadva a másikra, Lórit azonban leginkább az érdekli, hogy Dinával helyrehozza a dolgokat.

Evelin szerint ő nem csinált semmi olyat, amit szégyellnie kellene - szerinte lebuktatta a sunyi VV Lórit, de nem hagyja annyiban a dolgot: megkezdi bosszúhadjáratát a fiú ellen, aki csak játszik a lányokkal.

Elszabadultak VV Mici melleihttp://www.life.hu/sztarok/20160907-elszabadultak-vv-mici-mellei-a-valovilag.htmlA nagykeblű szőke villalakó szemmel láthatóan nem rejtegeti dús idomait, de amit a minap láttunk tőle, az tényleg a jóízlés elleni vétség. Persze, lehet, valakinek ez jön be, VV Melanie például a beköltözésekor rögtön megkérte Micit, hadd tapogassa meg a lány melleit, és szemmel láthatóan elégedett volt velük. TV + SztárokOrigoÚj párra talált Tomán Szabina és Árpa Attila ishttp://www.life.hu/sztarok/20160907-uj-parra-talalt-toman-szabina-es-arpa-attila-is-miutan-kapcsolatuk-megromlott.htmlFél évvel ezelőtt, márciusban a Facebookon adta hírül az Árpa Attila–Tomán Szabina páros, hogy vége a szerelmüknek. Úgy tűnik azonban, mára mindketten boldogok: mással. TV + Sztárok--Feszültség a sztárvillában: nem bírják egymást a párok!http://www.life.hu/sztarok/20160906-kiraly-petit-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjat-kiutaltak-a-nyero-parosbol-kabat-peti-baratnoje.htmlA kiszavazás során mindenkinek egyértelművé vált, hogy van két nemkívánatos személy az RTL Klub celebreality-jében, a Nyerő párosban. Az Éjjel-nappal Budapest sztárját és annak szerelmét próbálták kitenni, de nem sikerült: ezután csak fokozódott a feszültség. TV + SztárokOrigo"Berki Krisztián rosszul lett"http://www.life.hu/sztarok/20160906-a-life-bulvarrapjeben-puzser-robert-berki-krisztian-nadai-aniko-majka.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokOrigoIszak Esztire hatalmas feladat várhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-comet-dijatado-gala-haziasszonya-iszak-eszti-lesz.htmlIdén ősszel visszatér a Comet díjátadó gála, a háziasszonya Iszak Eszti lesz. TV + Sztárok--A magyar rapper durván beszólt Nádai Anikónakhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-magyar-enekes-curtis-durvan-beszolt-nadai-anikonak.htmlNádai Anikó csípős megjegyzéseket kapott, az igencsak negatív kritika Curtistől származik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.