Gregor Bernadett színház munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett számára az egész év a megfelelésről szól, ezért ő kifejezetten élvezi a nyarat, amikor végre feltöltődhet. Erre meg is találta a megfelelő helyszínt, de most újra elkezdődik a forgatag.

Gregor Bernadett nyáron távol az emberektől és a városi bűztől szeret feltöltődni, ugyanis neki az egész év a megfelelésről szól. Bár saját bevallása szerint ő jól bírja a terhelést, és szinte soha nem szokott kiborulni, szüksége van a nyugalomra, amit a bálványosi erdőszéli házikóban tud megélni.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"Egész évben meg kellett felelnem. Bevallom őszintén, ezekben a hetekben az sem érdekelt igazán, hogy megfésülködtem-e reggel, vagy sem" - mondta a színésznő, és hozzátette, sajnos neki előbb ott kellett hagynia a nyugalom szigetét, mint férjének, így a nyár utolsó heteit külön töltötték. "Ilyenkor úgy érzem magam, mint a cirkuszi ló.

Vissza kell még szoknom a városi bűzbe, de jobban járok, ha mihamarabb megteszem, ahelyett, hogy dühöngenék.

Szerencsére olyan a természetem, hogy fát lehet hasogatni a hátamon. Többévente egyszer mondom csak azt, hogy elég volt" - árulta el Gregor Bernadett a hot! Magazinnak. Hozzátette, a munka már elkezdődött, zsúfolt évad elé néz, de nem bánja. "Viccesen munkakutyának hívom magam. Az sem baj, ha fáradt vagyok, a lényeg, hogy kívül és belül is rend legyen az életemben: akkor vagyok boldog" - magyarázta a színésznő.

Gregor Berni: "Ugyanolyan nő vagyok, mint a többi"

Gregor Berninek nincs miért aggódnia, hiszen karcsúbb, mint valaha, azonban a színésznő állítása szerint ez nem mindig volt így. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Madonna vesztett- anyaként csődöt mondott a popdívahttp://www.life.hu/sztarok/20160908-madonna-vesztett-a-9-honapig-elhuzodo-gyerekelhelyezesi-perben-exferje-kapta-a-felugyeleti-jogot.htmlMadonna és exe Guy Ritchie házassága eleinte a legnagyobb szerelemben és megértésben működött. Az évek alatt viszont eldurvult a helyzet, aminek válás és gyerekelhelyezés lett a vége- utóbbiban a popdíva veszített.TV + SztárokOrigoRetteg a víztől Voksán Virághttp://www.life.hu/sztarok/20160908-gyerekkori-tramua-miatt-retteg-a-viztol-voksan-virag-aki-lecsuszott-egy-deszkarol-es-a-melybe-merult.htmlVoksán Virág az Ezeke Megőrültek! című celebműsor kapcsán mesélt arról, hogy egy gyerekkori trauma miatt retteg attól, hogy víz alá kerül.TV + Sztárok--Pumped Gabo és kedvese lebuktak: szexvideó került elő a párról http://www.life.hu/sztarok/20160908-pumped-gabo-tobbszor-is-felveszi-az-egyuttletet-szexualis-eleterol-vallott-a-sztar.htmlA Nyerő Páros szerelmespárja már a sztárvillában is többször lebukott egy-egy együttlét során. Most azonban egy nem mindennapi dolog került elő: a Bors postaládájában egy szexvideó landolt. TV + Sztárok--Szörnyű baleset történt Adávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-adaval-baleset-tortent-parkolo-autojaba-rohantak-bele-totalkaros-lett.htmlNagyon szerencsétlen dolog történt Adával, ugyanis totálkárosra tört az autója önhibáján kívül. Mivel két gyermek mellett neki a kocsija nélkülözhetetlen kellék, nagyon megnehezíti életét ez a baleset. TV + Sztárok--Sarka Kata és Hajdú Péter nagy bejelentést tettekhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-sarka-kata-es-hajdu-peter-hazassaga-ekkor-derul-ki-hogy-a-par-egyutt-marad-e.htmlA Story magazin szerint a pár azon van, hogy rendbe hozzák a házasságukat. A lap szerint többen már jelezték feléjük, hogy szívesen kérnének randevút tőlük. TV + Sztárok--VV Zseraldin is ledobta a textilt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160908-vv-zseraldin-meztelenul-furdott-a-valovilagban.htmlNem kellett sokat várni az első meztelenkedésre a ValóVilágban, azóta Vivit már többször is láthattuk pucéran, most pedig VV Zseraldin is megmutatta bájait. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.