Várkonyi Andrea: Nem lesz esküvő!

Forrás: TV2 -
esküvő Várkonyi Andrea házasság műsorvezető párkapcsolat Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea új szerepben tűnt fel a FEM3 csatornán, a Micsoda nők! című beszélgetős műsorában. Könnyedebb élet kezdődött a műsrovezető számára, lazább lehet, magát adhatja.

Várkonyi Andrea a Borsnak adott interjút új műsora kapcsán, aminek első adását rögtön azzal kezdte, hogy magánéleti titkot kottyantott ki: édesapja sokáig nem állt vele szóba, mikor megtudta, hogy Bochkor Gábor a kedvese. A lapnak azonban több mindent is elárult. Megtudhattuk, hogy Bochkorral az olaszos veszekedéseket SMS-csatákra cserélték, így sokkal könnyebben tudják rendezni nézeletéréseiket.

Várkonyi Andrea Forrás: TV2

És végre a mindenkit foglalkoztató kérdésre is választ kaptunk: Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor sosem fognak összeházasodni:
"Minél inkább telnek az évek, annál okafogyottabbá válik ez a kérdés. Így is mindenki azt mondja, hogy így a feleséged, úgy a férjed, nem is szólunk érte, mert annak tekintjük egymást. Ismertek vagyunk, így bizonyára titokban kéne, de olyan kényelmetlen lenne elkezdeni, megszervezni, aztán a kérdés, kit hívsz meg, kit nem, az ezzel járó sértődések... Tíz éve együtt vagyunk. Egy okot sem tudok mondani arra, hogy miben tenne hozzá a kapcsolatunkhoz. Néha mondják persze, hogy nem vagyunk biztosak a kapcsolatunkban. A fenéket nem! Vannak, akiknek a válási procedúrához nincs kedvük, nekünk az esküvői­hez nincs."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.