Meryl Streep Hollywood legnagyobb dívája - néha bizony őt is zavarba lehet hozni

díva Hollywood Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meryl Streep a világ egyik, ha nem a legnagyobb divája. Azon kevesek közé tartozik, akiket nem őrölt fel az amerikai álom, nem szívta magába a plasztika világa, és akinek van tehetsége hosszú évtizedek óta töretlenül a világ legjobbjai között helytállni.

Meryl Streep Hollywood egyik legfényesebben tündöklő csillaga. Számtalan film, díjak és jelölések birtokosa.

A csodás színésznő három Oscar-díjjal, nyolc Golden Globe- díjjal büszkélkedhet, aki 29 jelölésével a legtöbbet nominált színésznő. Nem véletlenül lett

a life.hu szavazóinak kedvence is,

toronymagasan.

A Hello! Magazinban a vele készült interjúból sok fontos és érdekes információt tudhatunk meg, melyket most egy csokorba szedtünk.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Színészet

"Nagyon szerencsés vagyok. Már fiatalon rátaláltam arra a munkára, amit imádok és jól is csinálok. Nem tudok elégszer hálát adni mindezért."

Család

A színésznő példaértékű családban él, botrányoktól mentes házassággal. Három lány és egy fiú büszke édesanyja.

"A fiam Los Angelesben zenét tanít egy iskolában. A lányok is dolgoznak már, de néha azt sem tudom pontosan, melyik kontinensen vannak épp, mert annyit utaznak. A férjem most Moszkvában dolgozik, mert az amerikai nagykövetség megbízásából készít egy szobrot. Egyszóval mindenkire őrülten büszke vagyok."

Az Ördög Pradát visel Meryl Streep Forrás: Origo

Szépségtitok

"Szerencsés alkat vagyok, mert a bőrömet az édesanyámtól örököltem. Természetesen idősebb korában ő is ráncosodni kezdett, de kit érdekel, nem ez számít. Próbálok egészségesen élni, de néha én is elengedem magam. Ha csak tehetem elmegyek úszni, mert érzem, hogy jót tesz. Tudatosan figyelek magamra, és szerencsés vagyok, hogy nincsenek nyavajáim."

Érdekesség

Ki gondolná, hogy egy igazi dívát is zavarba tudja hozni valami... pedig így van. Meryl Streep számára is vannak olyan nagynevű politikusok, színészek, zenészek, akiknek közelségétől bizony a színésznő lába is meg-megremeg.

"Nagy zenészek, művészek, és a politikusok közül is akad néhány különleges figura, akiktől megremeg a lábam. Igyekszem lazán és könnyedén viselkedni, de belül még mindig nem vagyok benne biztos, hogy ez sikerül."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.