Sebestyén Balázs csak este szereti- pikáns információ a sármos műsorvezetőről

Vadon Jani Morning Show Rákóczi Feri Sebestyén Balázs szexteszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal ezelőtt futótűzként terjedt annak az amerikai nőnek a története, aki úgy hozta rendbe házasságát, hogy egy éven keresztül minden nap szexelt férjével. Rákóczi Feri kapva kapott az alkalmon és ő is beszállt a szextesztbe.

5 napja annak, hogy Rákóczi Feri "hazavitte" a szextesztet, azaz 5 napja minden este szeretkezik feleségével. Balázsék természetesen nem tudtak tovább várni és kíváncsian faggatták a rádióst a tapasztalatairól.

Feri elmondta, hogy az elején óriási elánnal csaptak a lovak közé,

3 napig izgalmas is volt,

utána viszont kicsit kötelességszagúvá vált a történet. A gyerekek miatt nehezebben oldják meg a napi együttléteket, néha trükközni kell. Most tartanak ott, hogy nem bírják. Balázs természetesen azonnal lecsapott a dologra és felajánlotta kollégájának, hogy ő bizony átveszi a staféta botot és kedvesével folytatják azt amit Feriék elkezdtek.

Morning Show Forrás: Fb / Morning Show

"Átveszem. Kihajózunk mi is. Kicsim hívd a kozmetikusodat!"- kiabált Balázs szerkesztőként dolgozó kedvesének.

Egyelőre nem tudjuk, hogy Balázs felesége mit szól majd az ötlethez, de ha minden igaz, keddtől csütörtökig ők váltják Rákócziékat, a Vadon házaspár pedig addig is felkészül a feladatra.

Feri próbált segíteni Balázsnak és felajánlotta a délutáni szexet alternatívaként. A műsorvezető viszont azonnal tiltakozni kezdett, ugyanis

ő nem szereti a délutáni sem a reggeli szexet, ő esti motoros.

Ha kíváncsi vagy az egész beszélgetésre, alább meghallgathatod! Garantált röhögés lesz a vége!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.