Nem tud leállni Dobó Ági - Közvetlenül a szülés előtt is dolgozik a kismama

Forrás: Instagram/Dobó Ági -
sztármama Dobó Ágnes celeb sztár kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak úgy sugárzik, és majd kicsattan a boldogságtól Dobó Ági. A 2010 -es Miss World Hungary nyertese ismét anyai örömök elé néz, hiszen öt hét és karjaiban tarthatja második kisfiát. A mindig aktív szépség, most sem tétlenkedik és utolsó napjait is munkával tölti.

Az egykori szépségkirálynő hamarosan életet ad második kisfiának is. A gyönyörű kismama nagyon aktívan viseli terhességét, az utolsó pillanatig dolgozni szeretne.

"Elméletileg még öt hétig leszünk kettő az egyben formában. Konkrétan

a szülésre kiírt dátum előtt két nappal még dolgozni fogok,

és a szülés utánra is vállaltam felkéréseket. Benit is egészen pici korától vittem magammal." - magyarázza a kismama.

Forrás: Instagram/Dobó Ági

Nagyobbik gyerkőce most kezdte az óvodát,

így a picire is nagy figyelmet tud fordítani, ha eljön az idő.

A terhesség alatt most 14 kilót hízott,

de ez egy cseppet sem zavarja.

"Mindenhol gömbölyödtem, de nem zavar. Nagyon jól érzem magam, szeretek várandós lenni. Az első kisfiammal, Benivel huszonhárom kilót híztam, egy évvel később már a versenysúlyomnál voltam. Most sem aggódom, mennyit fogok még hízni"– mondta Ági a Borsnak.

Kedvesével Csabával már azt is eltervezték, hogy most is apás szülésre készülnek. "Csaba tudja, hová szabad néznie. Szerencsére az előző szülés sem volt káros hatással a kapcsolatunkra. Arra pedig tudatosan figyelek, hogy ne csak anya és apa legyünk egymásnak, hanem férfi és nő."- magyarázta a blogger.

Király Viktor őszinte vallomása- sok mindent fel kellett áldoznia a sikerérthttp://www.life.hu/sztarok/20160913-kiraly-viktor-sok-mindent-felaldozott-a-sikerert-oszinten-meselt-joshi-bharatnak.htmlKirály Viktor és egykori párja, Bea 5 év után szakítottak egymással. Viktor akkor azt nyilatkozta, hogy kölcsönös volt az elhidegülés, ám a napokban Bea kitálalt: mindent feláldozott az énekesért, de ő az első problémánál eldobta. TV + SztárokOrigoA Stary Academy rezidenciáján töretlenül tombolnak a hormonokhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-alexandra-egy-ujabb-fiu-rudijara-palyazik-a-star-academy-hazban-tombolnak-a-hormonok.htmlAlexa, a Star Academy szexi hangú énekesnője nem csak a színpadon szereti forrón. TV + Sztárok--SZTÁRBAN SZTÁR - Mészáros Árpád Zsolt: "Befolyásoló ereje van a zsűrinek"http://www.life.hu/sztarok/20160913-meszaros-arpad-zsolt-a-sztarban-sztar-elso-kiesoje-interjut-adott.htmlA Sztárban Sztár vadonatúj évadának első kiesője, a színész-énekes Mészáros Árpád Zsolt volt. Úgy érzi, miután a zsűri lepontozta, szerinte a nézők sem szavaztak már rá. TV + Sztárok12 év után váltott Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20160913-toth-vera-12-ev-utan-az-rtl-klub-kepernyojen-bukkan-fel-a-kicsi-oriasok-mentorakent.htmlTóth Verát az egész ország a TV2 Megasztár első szériájának győzteseként ismerte meg. Azóta folyamatosan a a köztudatban van, számos zenei sikert tudhat a háta mögött. Most viszont szakmai élete is fordulóponthoz ért, ugyanis 12 év után először az RTL Klub képernyőjén láthatjuk. TV + Sztárok--VV Aurélió szelleme kísért a villában- fedetlen férfiasság (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160913-vv-aurelio-utan-ati-is-kiprobaltaa-helikopterezest.htmlKi gondolta volna, hogy annak idején azzal a bizonyos helikopterezéssel maradandót alkot Aurélió. Figyelem, itt az újabb trónbitorló!TV + Sztárok--Harry herceg a legvonzóbb trónörököshttp://www.life.hu/sztarok/20160913-harry-herceg-lett-a-legszexibb-a-brit-kutatok-szerint.htmlHarry herceget tartják a nők a legvonzóbb trónörökösnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.