Szakítása után újra boldog Fördős Zé: elárulta, ki az új kedvese

Fördős Zé A Farm (reality) párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokig az ország legkapósabb szingli pasija volt Zé, aki nemrég elárulta, hogy egy tévés az új kedvese. 

A férfi évekig volt együtt kolléganőjével, Havas Dórával, a pár azonban tavaly év végén szakított. Azon nincs mit csodálkozni, hogy a jóképű magyar sztár már jó ideje nem szingli. A Konyhafőnök zsűritagja elárulta, kolléganőjébe, Martinába szeretett bele, akivel A Farmon ismerkedett meg.

Forrás: RTL

,,Nem celeb, de szerkesztőként dolgozik, így neki sem ismeretlen az én világom. Bár úgy tűnhet, megint kollégát választottam, ez csak részben igaz, hiszen jelenleg is más produkción dolgozik, a Farmon pedig napközben szinte nem is találkoztunk, csak este a stábbulikon. Elég nagy a szerelem" - árulta el a Borsnak Zé.

A pár csak 4 hónapja van együtt, de már össze is költöztek. Zé szerint hihetetlenül gyorsan találtak egymásra, természetes volt, hogy együtt akarnak élni. "Ki merem jelenteni: még nem találkoztam olyan nővel, aki ekkora hatással lett volna rám" - tette hozzá a szerelmes férfi.

Gesztesi Károly fogadalmat tett - 500 napig nincs alkoholhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-gesztesi-karoly-szinesz-500-napig-nem-iszik-alkoholt.htmlFél éve fogadta meg, Gesztesi Károly, hogy 500 napig nem fogyaszt alkoholt. A színész korábban alkoholproblémáival került a média érdeklődésének középpontjába. Azt állítja, összeomlása oka a kimerültség volt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVV Aurélió szelleme kísért a villában- fedetlen férfiasság (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160913-vv-aurelio-utan-ati-is-kiprobaltaa-helikopterezest.htmlKi gondolta volna, hogy annak idején azzal a bizonyos helikopterezéssel maradandót alkot Aurélió. Figyelem, itt az újabb trónbitorló!TV + Sztárok--Tökpucéran mutogatta testét VV Zseraldinhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-a-life-buvarrapjeben-varkonyi-andrea-vv-vivien-hajdu-peter-vv-zseraldin-bodi-sylvi.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + Sztárok--Zseraldin elárulta, ő hogyan szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20160913-szexualis-eletukrol-meseltek-a-villa-lanyai-zseraldin-elmondta-o-mit-szeret.htmlVV Zseraldin nem rejtette véka alá, neki mi jön be igazán az ágyban. TV + Sztárok--ValóVilág: Így kényeztette egymást a paplan alatt Zseraldin és Tivy - VIDEÓ! http://www.life.hu/sztarok/20160913-valovilag-zseraldin-es-tivy-egymast-kenyeztettek-a-paplan-alatt.htmlÚjabb erotikus képsorok a villából: paplan alatti mókázásba kezdett Zseraldin és Tivy... TV + SztárokOrigoVégre! Dukai Regina újra megmutatta szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160913-dukai-regina-es-szerelme-ujra-egy-foton-vegre-megint-megmutatta-parjat-a-celeb.htmlDukai Regina Feczesin Róberttel való szakítása óta sokkal óvatosabb magánéletével kapcsolatban. Ám most végre megint láthattuk választottját egy fotó erejéig. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.