párkapcsolat szex énekesnő Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Micsoda nők! legújabb adásában egy igazán pikáns kérdés járt körbe a sztárok között. Az édesanyák szerint nem kell feladni a házas életet. 

Várkonyi Andi azt a kérdést tette fel a vendégeinek, hogy a házas életet hogyan oldják meg a gyerekek mellett. Doszpot Evelin szerint a legfontosabb, hogy a gyerekek ne halljanak hangokat, Szandi pedig a zárt ajtókra esküszik. Az énekesnő szerint ez a legkönyebb megoldás, hiszen így elkerülhető, hogy a csöppség ránk nyisson.

Neked milyen a szex a gyerek mellett?

Néha csak kifogás, máskor azonban valóban komolyan akadályozhatja a gyerek vagy gyerekek jelenléte, hogy a szexuális életed pezsgő legyen. A Life.hu interjúalanyok segítségével járta körbe a témát, ki, hogyan oldja vagy oldotta meg a kínos szituációkat.
Érdekes kulisszatitkok kerültek napvilágra a Szomszédokról http://www.life.hu/sztarok/20160913-alma-karaktere-a-szomszedokbol-a-szineszno-nem-nagyon-talalkozott-vagasiekkal.htmlAz 1990-es évek egyik legkedveltebb és legismertebb magyar televíziós sorozata még ma is felkelti a magyar nézők érdeklődését. Ezért is vicces egy-két felröppenő titok a műsorral kapcsolatban. TV + Sztárok--Gesztesi Károly fogadalmat tett - 500 napig nincs alkoholhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-gesztesi-karoly-szinesz-500-napig-nem-iszik-alkoholt.htmlFél éve fogadta meg, Gesztesi Károly, hogy 500 napig nem fogyaszt alkoholt. A színész korábban alkoholproblémáival került a média érdeklődésének középpontjába. Azt állítja, összeomlása oka a kimerültség volt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu"Úgy ültél, mint egy nyugdíjas!" - Valkó Eszter kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20160912-valko-eszti-es-parja-sem-tudnak-vita-nelkul-letezni-a-villaban.htmlValkó Eszti és férje Radócz Péter még mindig a sztárvilla csapatát erősítik a Nyerő Páros műsorában, annak ellenére, hogy volt amikor rezgett náluk a léc és a kieső zónába kerültek. TV + SztárokOrigoPeller Annáék forró éjszakája után különös dolgok történtekhttp://www.life.hu/sztarok/20160912-peller-anna-es-ferje-romantikus-esteje-utan-budos-volt-az-agynemu.htmlA Nyerő Páros talán legszerelmesebb párja Peller Anna és férje, Miki. Bevallottan azért vállalták ezt a játékot, hogy végre egy kis időt kettesben tudjanak tölteni, hiszen az utóbbi időben a gyereknevelés és a munka töltötte ki a mindennapjaikat. TV + SztárokOrigoMegvan a Sztárban sztár első kiesőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160911-megvan-a-sztarban-sztar-elso-kiesoje.htmlSzeptember 11-én elindult a TV2 egyik legnagyobb produkciója, a Sztárban sztár. 12 sztárral indult a műsor, jövő héttől viszont már csak tizenegyen állhatnak színpadra. TV + SztárokOrigoBaj van: ráparancsoltak orvosai az állapotos Janet Jacksonrahttp://www.life.hu/sztarok/20160911-raparancsoltak-orvosai-az-allapotos-janet-jacksonra.htmlA világsztár 50 évesen várja első gyermekét, így nem csoda, ha féltik az orvosok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.