Álmosan szexi képet posztolt magáról Mihalik Enikő

reggel Mihalik Enikő szexi szupermodell készülődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álmos kiscicaként nyújtózkodik fekete köntösében Mihalik Enikő.

A szexi szupermodellt legtöbbször sminkben, estélyiben vagy profi fotókon látjuk. Az Instagramra feltöltött képe alapján viszont kijelenthetjük, hogy ébredés után is gyönyörű! A modellnek jól áll a természetesség és olyan kacéran teszi mindezt, amit bármelyik nő megirigyelhetne.

A good stretch after a good cup of coffee #GoodMorning

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

A reggeli kávé után készült képhez a modell az öltözködést sem vitte túlzásba, hiszen testét csak egy köntös takarja, amit elég lazán kötött össze.

Videóban villantott Mihalik Enikő

Most már biztos, a villántás királynője nem más, mint Mihalik Enikő. Meg is mutatjuk, miért.
A színpadon omlott össze Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/sztarok/20160914-zavarodottan-viselkedett-es-nem-fejezte-be-a-koncertet-ganxta-zolee-maganeleti-gondok-miatt.htmlGanxsta eddig sem titkolta, hogy válságban az élete: szakított kedvesével, amit nem tud feldolgozni. Eddig a munkába temetkezett, de most a színpadon történt meg a baj. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huHoppá! Gyereket vállalnak a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20160914-valovilag-gyerekvallalasrol-beszeltek-a-villalakok.htmlÉrdekes hét vette kezdetté a villában: a lakók belekóstolhatnak a gyerekvállalásba. TV + Sztárok--A munka miatt szakított Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160914-a-munka-miatt-ment-tonkre-a-baratok-kozt-egykori-sztarjanak-dosa-matyasnak-a-kapcsolata.htmlA Barátok közt egykori főszereplője, Dósa Mátyás kapcsolata ráment a sok munkára. TV + SztárokOrigoIndul a cicaharc: Zseraldin nekiment Dinánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160914-indul-a-cicaharc-zseraldin-nekiment-dinanak-a-takaritas-miatt.htmlA villában mindig van min összeveszni: ezúttal a takarítás miatt esett egymásnak a két lány. TV + SztárokOrigoCsúnyán kiakadt Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20160914-victoria-bekcham-nagyon-kiakadt-lanya-iskolajara.htmlA magára mindig adó sztármami, Victoria Beckham természetesen még kislánya iskolájába sem megy slamposan. Ezúttal viszont elhibázta öltözékét... TV + SztárokOrigoRihanna igazi házitündér: nem is hinnéd, mennyire!http://www.life.hu/sztarok/20160913-rihanna-egy-videoban-mutatta-meg-hogy-reggelit-keszit-baratainak.htmlA világsztár nem csak a ruhákhoz, de az ételekhez is ért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.