Végleg vége! Szakított Varga Viktor és Cinthya Dictator

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
párkapcsolat vége Cinthya Dictator szerelem Varga Viktor szakítás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve már, hogy Viktor és Cinthya megpróbálták felmelegíteni kapcsolatukat. Most azonban úgy tűnik, hogy végleg szakítanak.

Bár hatalmas volt köztük a szerelem, mégis nagyon sok dologban különböztek. Viktor a Hot! magazinnak nyilatkozott arról, miért nem működött a kapcsolatuk:

"Teljesen elvesztem a kapcsolatunkban. Egyrészt azért, mert sok mindenben erősebb volt nálam, másrészt azért, mert mindketten más családmodellben nevelkedtünk. Amíg Cinthy azt látta, hogy a szülei minden idejüket együtt töltik, addig édesanyám óriási teret adott édesapámnak, és ezzel együtt én is intravénásan kaptam a szabadságot" - mesélte Viktor.

Cinthya Dictator és Varga Viktor Fotó: Marton Szilvia - Origo



Fluor Tomi: "Ez a kedvencem, mert nagyon cool"http://www.life.hu/sztarok/20160915-cometre-jeloltek-a-wellhello-formaciot-fluor-tominak-ez-a-kedvenc-dija.htmlPokorny Lia: "Zárkózott életet élek"http://www.life.hu/sztarok/20160915-pokorny-liat-jeloltek-a-cometre-de-zarkozott-eletet-el-furcsa-szamara-a-dijatado-koruli-felhajtas.htmlMajka: "Nem lesz több buli"http://www.life.hu/sztarok/20160915-majkat-jeloltek-a-cometre-de-szerinte-errol-nem-kap-tobb-felkerest.htmlŐ a legtöbbet kereső amerikai tévésztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160915-sofia-vergara-a-legtobbet-kereso-amerikai-tevesztar.htmlJogsi nélkül kapták el a rendőrök a Sztárban sztár versenyzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160915-jogsi-nelkul-kaptak-el-a-rendorok-a-sztarban-sztar-versenyzojet-meszaros-arpad-zsoltot.htmlVV Zsolti: "Mindent megcsinálok, míg te csurgó nyállal alszol!"http://www.life.hu/sztarok/20160914-vv8-valovilag-8-vv-zsolti-durvan-kiosztotta-vv-vivient-mert-nem-gondoskodik-a-kisbabarol.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.