Gerard Butler nem tudja féken tartani férfiasságát- egyfolytában nőkre vadászik a világsztár

Gerard Butler Flört világsztár csajozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gerard Butler az új George Clooney? A 46 éves világsztár még sosem volt nős és tartós kapcsolatainak listája sem túl hosszú. A színész pont úgy él, ahogy azóta már megnősült kollégja, az örök sármőr Ross doki.

A P.S. I love you és a Csúf igazság sztárja úgy tűnik nem tudja féken tartani férfiasságát. Néhány héttel ezelőtt még barátnőjével, Morgan Brown-nal falták egymást Capri festői szigetén, aki nem mellesleg egy hosszabb időszak után fogadta vissza a világsztárt.

Vélhetően a mosolyszünet oka akkor is a csajozás lehetett.

Jelenleg Londonban forgatja legújabb filmjét Butler, és mivel barátnője nem tartott vele, így alkalmi flörtökkel múlatja az időt és tölti el magányos estéit. A sztárnak, valljuk be, nem nagyon vannak gondjai a csajozással,

így aztán számos szépséges nő akadt már a horgára.

Forrás: NORTHFOTO

Kifinomult flört technikájától pedig minden nő elolvad:

először végigpásztázza a terepet, megkeresve a számára legjobban tetsző prédát, majd szemkontaktust teremt vele, meghívja egy italva, a többit pedig el tudjuk képzelni... Londoni hóditásairól készült néhány fotó is egy szemfüles paparazziknak köszönhetően, amit a sztár szeretett volna letiltani, de mivel ez nem sikerült így

a légyottok bejárták az egész világsajtót.

- írja a Best.

No de mit szólhat mindehhez Morgan?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.