Sarka Kata: "Ő mindig a gyermekeim édesapja marad, de én már nem akarok tőle semmit"

Forrás: Facebook / Hajdú Péter -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár rajongóik szurkoltak nekik, egyáltalán nem biztos, hogy helyrehozható Sarka Kata és Hajdú Péter házassága. Legalábbis a legfrissebb hírek erre engednek következtetni. Péter a minap például elég furcsán nyilatkozott Katáról, aki pedig egyenesen kijelentette, hogy nem akar már semmit a férjétől. 

Úgy tűnik, Hajdú Péter kezd beletörődni abba, hogy házasságuk helyrehozhatatlan. Ahogy elmondta, visszavárja a feleségét, de már azzal is számol, hogy Kata nélkül kell folytatnia az életét. Arról is beszélt a Storynak, hogy nem csalták meg egymást, egyszerűen a sok munka miatt elmentek egymás mellett.

Forrás: Facebook / Hajdú Péter

Hajdú a 168 Órának is megszólalt: "A feleségem a lassan húszéves televíziós karrieremtől teljesen független. Soha nem vett el belőle, és soha nem adott hozzá semmit" – jelentette ki, amire Kata a Borsnak reagált: "Az elmúlt tíz évben közösen építettük magunkat és a karrierünket, egymás nélkül ez nem ment volna. Mostantól elválnak útjaink, egyedül kell megállnunk a helyünket. Egyébként nem akarom minősíteni a férjem szavait, hiszen bármilyen viszonyban vagyunk is most, vagy leszünk a jövőben, ő mindig a gyermekeim édesapja marad, de én már nem akarok tőle semmit" – jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.