5 valóságshow-hős, aki ma is aranykanállal majszolja az életet

Forrás: TV2, Youtube -
valóságshow-hős Aurelio Majka Való Világ Alekosz Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban összeszedtük azokat a játékosokat, akiknek az élete mélyrepülésbe kezdett a villalét után. Most viszont górcső alá vettük azokat az embereket, akik igazi sztárok lettek az elmúlt években. Többen közülük műsorvezetőként, sikeres családanyaként vagy igen népszerű celebként tengetik a mindennapjaikat, sőt igazi luxusban hajtják álomra a fejüket. Íme, az öt legjobban járt valóságshow-hős. 

Majka

Majoros Péter - művésznevén Majka - mindössze 23 éves volt, amikor 2002-ben beköltözött a Való Világ villájába. A nagydumás rappert a nézők hamar a szívükbe zárták, köszönhetően odamondogatós stílusának. Bár Majka nem került ki győztesként a játékból, mégis ő profitált talán a legtöbbet a játékból az összes eddigi versenyzővel szemben: feltört az énekesi karrierje, több csatornán is műsorvezető lehetett, emellett sok kampányhoz adhatta az arcát. A magánélete szintén fényes szárnyalásba kezdett: 2011. november 11-én kedvesétől, Dundikától megszületett első gyermeke, Marián, 2016. április 12-én pedig egy újabb kisfiúval bővült a család, Olivér személyében. A sztár nemrég a családi otthonukat is megmutatta, mely igazi luxuskéglinek minősül.

Forrás: TV2, Youtube

Molnár Anikó

Anikót 2003-ban ismerhették meg a nézők mint a Való Világ szőke bombázóját, egy évvel később, 2004 tavaszán pedig a Nagy Ő című műsorban tűnt fel. A kisebb tévés szereplések után Los Angeles felé vette az irányt, ahol sminkmesteri diplomát szerzett. Ezt követően pedig Hollywoodba utazott, ahol megkezdte a smink- és maszkmesteri képzését. A munka mellett legtöbbször a zűrős magánélete miatt került a címlapokra. Az egykori villahős súlya is számtalanszor téma volt a bulvármagazinokban: hetente jött ki egy-egy újabb anyag a hízásáról vagy éppen a hatalmas fogyásáról. Sajtóértesülések szerint ma egy szépségszalon tulajdonosa, valamint boldog párkapcsolatban él, ám szerelmét nem mutatja meg a nyilvánosságnak.

Forrás: Facebook/Molnár Anikó, Youtube

Alekosz

A közönség 2010-ben ismerhette meg a Való Világ 4. szériájából, amelyet akkor meg is nyert. Alekosz nagy nőcsábásznak számított, hiszen nem volt olyan hölgy lakó, akire ne vetett volna szemet. A korábban biztonsági őrként dolgozó valóságshow-hős több kereskedelmi csatornán is feltűnt, melyből komoly problémái is lettek. Az RTL Klub hűtlensége miatt beperelte, a bíróság pedig a hosszú ideig húzódó per végén első fokon úgy döntött, hogy Alekosznak a perköltség egy részét ki kell fizetnie, és a lakást vissza kell adnia a csatornának. Manapság a TV2 egyik arcaként tűnik fel a képernyőkön. Több interjúban is elmondta, hogy nem költötte el rögtön a hatalmas nyereményt, hanem különböző módon fektette be az összeget.

Forrás: facebook.com/nagyalekosz, Youtube

Nádai Anikó

Anikó 2010-ben igazi rosszkislányként lépte át a VV ház küszöbét. A játék során végig párbaj nélkül tudta tengetni napjait, de az utolsó párbajra őt jelölték ki a lakók. A dögös villalakó végül 154. nap után, 2011. május elsején távozott a luxusbörtönből. Bár vesztesként távozott, a siker azóta sem hagyta el. A Való Világ 5 befejezése után szerkesztőként folytatta tovább a pályafutását, később pedig magasat ugrott a ranglétrán: 2015-ben az RTL Klub új valóságshow-jának, a Farmnak lett a műsorvezetője, 2016-ban pedig a Való Világ powered by Big Brother háziasszonya lett. Az RTL Klubban ismerkedett össze a csatorna főrendezőjével, Kovács Dániellel, akivel azóta is egy párt alkotnak. 2015. augusztus 12-én megszületett első közös gyermekük, Patrik.

Forrás: Hirling Bálint - Origo, Youtube

Aurelio

Aurelio Caversaccio egy igazi egyéniség a televíziózás történetében. A villába kerülése előtt tolmácsként dolgozott. 2014-ben jelentkezett a műsorba, amelybe harsány személyiségének köszönhetően végül be is került. Sokaknak a péniszpörgetős mutatványa ugorhatott be elsőként a neve hallatán. A nézők hamar megszerették, így 2014 májusában ő távozhatott győztesként. Aurelio azóta számtalan műsorban szerepelt, többek között a Celeb vagyok, ments ki innen! 2. szériájában. Jelenleg a VV-s nyereményotthonában él, és a BeleValóVilág egyik műsorvezetőjeként tűnik fel a képernyőn. "Nagyon sok helyen imádnak, üvöltöznek ki a kocsiból, integetnek az ablakokból, meg autogramot kérnek, fényképet készítenek. Ezek nagyon jólesnek, mert tényleg azt érzem, hogy szeretnek" - nyilatkozta korábban Aurelio.

Forrás: Polyák Attila - Origo, Youtube
Így telt Schobert Norbiék nyara: "Bulgáriát nem szerettem meg, olyan, mintha Ózdon volna tenger" http://www.life.hu/sztarok/20160920-igy-telt-schobert-norbiek-nyara-a-fitneszguru-nem-szerette-meg-bulgariat.htmlA Life.hu riportere Schobert Norbit arról faggata, miként töltötték a nyarat, hol érezte jól magát és hol nem tetszett neki, amit látott. TV + SztárokOrigoVetkőztek a Star Academy játékosai! Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20160920-a-lanyok-legnagyobb-oromere-vetkoztek-a-star-academy-szexi-pasijai.htmlElő a kockás hasizmokkal! A női rajongók és a bentlakó lányok legnagyobb örömére a fiúk rögtönzött chippendale show-val váltak meg ruháiktól. TV + SztárokOrigoVillaszex: Zseraldin Tivyről: "Nem azt mondom, hogy gyorstüzelő, de 5 perc... se"http://www.life.hu/sztarok/20160920-valovilag8ban-tivy-es-zseraldin-lefekudtek-egymassal.htmlTivy és Zseraldin nem először bújtak össze a ValóVilág kamerái előtt, ami azonban most történt, legalábbis a fiatalok másnapi beszélgetése több, mint kínos. TV + SztárokOrigoVV Vivien ismét kitett magáért - ezúttal az anális szexről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20160920-vv-vivien-ezuttal-zavarba-ejtoen-meselt-az-analis-szexrol.htmlVV Vivien nem visszafogottságáról és szűzies életéről híres. Ezúttal is kitett magáért... TV + Sztárok--Gáspár Győző durva jelzőkkel illette egykori csatornáját http://www.life.hu/sztarok/20160919-gaspar-gyozo-a-musorvezeto-nem-kedves-jelzokkel-illette-a-tv2-csatornajat.htmlA BeleValóVilág jelenlegi műsorvezetője szerint előző munkahelyén csak kegyelemből állt a kamerák elé. TV + SztárokOrigoEgy német újság állította: Schumacher jár – be is perelték értehttp://www.life.hu/sztarok/20160919-egy-lap-szerint-scumacher-allapota-javult-es-jarni-is-kepes-a-csalad-beperelte-az-ujsagot.htmlSchumacher menedzsere beperelte azt a lapot, amelyik valótlan állításokat közölt az egykori Forma-1-es világbajnok állapotáról. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.