Kiderült! Így lesz, ha Clau elhagyja a Sztárban sztár zsűrijét

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos oldala -
TV2 Sztárban sztár Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta a beült a Sztárban sztár zsűrijébe a várandós Liptai Claudia, foglalkoztatja a nézőket, mi lesz, ha a csinos tévés világra hozza a kisbabáját. Clau nem érti, mi ezzel a gond, azt mondja, éppúgy dolgozik ő is a gyerek megszületéséig, mint a civil kismamák. 

"Ameddig az állapotom engedi, dolgozom, és köszönöm nagyon jól vagyok. Nem értem, hogy ez miért merül fel az én esetemben újra és újra. Van egy munkahelyem, ahol figyelnek rám, jól vagyok, csak éppen állapotos. A postáskisasszony, a pénztáros, de a banki tisztviselő is dolgozik, ameddig az állapota megengedi. Én sem vagyok ezzel másként" – fogalmazott.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos oldala

A TV2 a Borsnak elmondta, természetesen van vészforgatókönyvük. "Mivel ő is és a nézők is Claudiával együtt szeretik a műsort, úgy állapodtunk meg, hogy addig szerepel a Sztárban sztár zsűrijében, amíg kom­fortosan érzi magát. Termé­szetesen arra is van tervünk, ha a novemberi utolsó adás előtt elköszön a produkciótól, de hogy mi, az legyen meg­lepetés" - jelentették ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.