Ez már a sokadik szakítás volt: íme Brad Pitt leghosszabb kapcsolatai

Brad Pitt Gwyneth Paltrow Juliette Lewis Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt 12 évig volt együtt Angelina Jolie-val, előtte 7 évig Jennifer Aniston férje volt - ezt a fél világ tudja. De íme azok a nők, akik szintén évekig melegítették Hollywood első számú szívtiprójának ágyát.

Shalane McCall, 1987

A sztár a Dallas-beli partnernőjével a 20-as éveiben járt bő egy évig. Pitt a Dallas 5 epizódjában játszott 1987-88 között. Akkoriban Shalane még csak 15 éves volt!

Forrás: Northfoto

Sinitta, 1984-1988

A színész és az énekesnő románca állítólag 1984-ben indult, és nagyon sokszor látták őket akkoriban együtt. Sinittának több népszerű dala is volt a 80-as években, köztudott volt, hogy a szőke szívtipróval kavar.

Forrás: Northfoto

Robin Givens, 1988-1989

A színésznő állítólag Brad mellett vigasztalódott a Mike Tysontól való válása alatt. Pitt még egy viszonylag ismeretlen színész volt, kettőjükről több közös kép is készült akkoriban.

Forrás: Northfoto

Jill Schoelen, 1989

Miután hivatalosan is vége lett Brad és Sinitta románcának, a színész nem teketóriázott sokáig: összejött A Kivégzős című film-beli kolléganőjével, akit állítólag el is jegyzett, bár ezt hivatalosan sosem erősítették meg.

Forrás: Northfoto

Christina Applegate, 1989

Sűrű volt ez az év Brad számára, mert elcsavarta a szöszi Applegate kisasszony fejét is. A pár együtt jelent meg az MTV Movie Awards gálán is. Applegate később beismerte, valaki mással ment el a buli után, de azóta százszor megbánta.

Forrás: AFP

Juliette Lewis, 1990-1993

Számunkra ez a kapcsolat egy nagy kérdőjel, mégis 3 évig tartott. Juliette akkoriban még csak 16 éves volt, egy filmforgatáson szerettek egymásba. Ismerős a story?

Forrás: Northfoto

Thandie Newton, 1993

Újabb film, újabb szerelem: a fiatalok az Interjú a vámpírral című film forgatásán szerettek egymásba. A románc nem volt hosszú, csak a film premierjén mutatkoztak együtt.

Forrás: UIP-Duna Film

Jitka Pohlodek, 1994

Brad szépen lassan világsztár lett, és már megválogatta barátnőit: a modell és színésznő Jitka Pohlodek-kel együtt is éltek, ám a lány végül egy másik színésznő miatt lapátra került.

Forrás: Northfoto

Gwyneth Paltrow, 1994-1997

A 90-es évek közepén Pitt már csak nagyvadakra lőtt, bár akkoriban Gwyneth még nem volt annyira ismert. Angelina és Jennifer előtt 3 évig Paltrow volt a sztár kedvese, akivel természetesen filmforgatáson (A hetedik - a szerk.) ismerkedett meg. Az eljegyzés is megvolt, a színésznő végül a szakítás mellett döntött, hiszen még csak 24 éves volt. És innen már mindenki ismeri a történetet...

Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.