Sokkoló videó: Angelina Jolie heroin- és kokainfogyasztás után

Forrás: Northfoto -
Brad Pitt drog heroin kokain Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie is volt már mélyponton, ezt bizonyítja az a kikerült videó, amelyen drogos befolyásoltság alatt látható. A felvételt a dílere, Franklin Meyer rögzítette. 

Mindenkit sokkolt, amikor kiderült, hogy Angelina Jolie beadta a válókeresetet. Állítólag azért, mert Brad Pitt sokat ivott, füvezett, valamint fizikailag és verbálisan bántalmazta a gyermekeit. A színésznő nem nézte jó szemmel férje problémáit, pedig ő is átesett már egy ilyen időszakon, amiről videó is készült.

Forrás: Northfoto

Csontsoványan, beesett arccal látható a videón heroin és kokain fogyasztása után, a felvételt a dílere, Franklin Meyer rögzítette. A színésznő éppen az édesapjával beszél telefonon családi problémákról, a lakhatásról, megélhetésről, pénzről és munkáról. Valószínűleg Angelina Jolie sem büszke erre az időszakára, de kétségtelen, hogy ő is volt mélyponton, és egyáltalán nem vetette meg a drogokat.

Sebestyén Balázs: "Kamerák előtt nehezen tudok oldódni"http://www.life.hu/sztarok/20160924-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-nyero-parosanak-musorvezetoje-interjut-adott.htmlA Nyerő Páros műsorvezetőjét, Sebestyén Balázst arról kérdezte a Life.hu riportere, szerinte mi lehetett az iszonyatos szavazatkülönbség oka a fináléban résztvevő játékosok közt. Ahogy már megírtuk, az RTL Klub műsorát Peller Anna és párja nyerték. Balázs szerint bárki megérdemelte volna a győzelmet, a szavazatkülönbségről pedig a nézőket kellene faggatni. TV + SztárokOrigoTóth Gabi: "Szeretem Tibit, rettegek attól, hogy elveszíthetem" http://www.life.hu/sztarok/20160924-toth-gabi-enekesno-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-molnar-tibi-trap-kapitannyal-valo-kapcsolatarol.htmlBár az X-Faktor elindulásával Tóth Gabi ismét sok fiatalemberrel találkozik, akik így vagy úgy megpróbálják őt meggyőzni tehetségükről, párja, a szintén a tehetségkutatóban felbukkant Molnár Tibi, azaz Trap kapitány mégsem féltékeny. Az énekesnő azonban arról beszélt, néha fél, hogy elveszíti párját.TV + Sztárok--Új szereplőválogatást követel Alekosz a ValóVilágba! - Nyílt levelet írt az RTL Klubnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160924-nagy-alekosz-az-rtl-klub-valovilag8-szereploit-hazakuldene-nyilt-levelet-irt-a-csatornanak.htmlNagy Alekosz, a ValóVilág egykori nyertese nyílt levelében kérte az RTL Klub vezérkarát, azonnal zavarják haza nyolcadik széria szereplőit.TV + Sztárok--Titokzatos, 50 körüli férfi bukkant fel Sarka Kata melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160924-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-a-barataival-es-gyerekeivel-a-becsi-praterben-kirandult.htmlGyermekeivel, nagyobb baráti társasággal és állítólag egy titokzatos pasival töltötte az elmúlt napokat Sarka Kata. Állítja azonban: semmi köze a férfihoz, akivel együtt látták, azaz, csupán a baráti körének tagja. TV + SztárokOrigoKis híján kigyulladt A konyhafőnök stúdiójahttp://www.life.hu/sztarok/20160924-az-rtl-klub-a-konyhafonok-musoraban-hatalmas-fust-csapott-fel.htmlHatalmas füst csapott fel az egyik versenyző konyhapultja fölött, a zsűri aggódva figyelte, mi történik Gábor kezei között az RTL Klub A Konyhafőnök című műsora felvételén. TV + SztárokOrigoSzívecskés üzenettel köszönötte fel Sarka Katát Hajdú Péter a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20160924-sarka-kata-30-eves-hajdu-peter-a-facebookon-koszontotte-fel.htmlHajdú Péter a közösségi oldal lehetőségeit is kihasználta, hogy felköszöntse születésnapján feleségét Sarka Katát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.