Majka bosszúja: bezárta Ördög Nórát az öltözőbe

Forrás:Tv2 -
bosszú Star Academy Majka Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb Ördög Nóra vezette egyedül a Star Academy műsorát, Majka igazolt távolléte miatt. A műsorvezető nem kevés beszólást kapott Ördög Nórától és a zsűritagoktól, ezúttal Majka visszavágott.

Úgy tűnik Majka olyan, mint egy rosszcsont kisgyerek: visszavágott Ördög Nórának a legutóbbi adás beszólásai miatt. Akkor Nóri egyedül vezette a show-t, mivel Majka igazoltan Zorán koncerten tartózkodott, de ez a zsűritagokat nem akadályozta meg abban, hogy beszóljanak a rappernek.

Forrás:Tv2

Majka pedig egész héten bosszút forralt, és visszavágott Nórinak is a csipkelődések miatt. Az élő show előtt bezárta Ördög Nórát az öltözőjébe, aki így csak késve tudta elkezdeni a műsorvezetést, addig Majka tartotta a frontot, és azzal ijesztgette a közönséget, hogy ezúttal ő vezényli majd le egyedül a műsort. Nórinak végül természetesen sikerült kiszabadulnia egy feszítővas segítségével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.