Döbbenetes dolgok derültek ki a mulatós királynőről, Nótár Maryről

terhesség drog Nótár Mary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő pár napja jelentette be várandósságát, azóta azonban sokkoló dolgok derültek ki a mulatós zene koronázatlan királynőjéről. 

Mary egy hete jelentette be, hogy állapotos: első gyermekét májusra várja. Az énekesnő akkor elmondta, fontos volt számára, hogy egy megfelelő társat találjon, Dávid személyében pedig úgy érzi, ez sikerült is: mindketten nagyon várják a kisbabát. Szerelmét viszont még nem mutatta be a nyilvánosság előtt, ami önmagában még nem lenne baj; bennfenntesek azonban tudni vélik, hogy Mary nem egy férfival, hanem egy nővel él együtt már jó ideje.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

De mások is úgy tudják, Mary közelében nem igen látni férfit, maximum csak a testőrét és a zenészeit. A lap az énekesnő közösségi oldalain felfedezett egy nőt, akivel feltűnően sok a közös képe. Azt is kiderítették, ezzel a titokzatos nővel mindenhol együtt jelenik meg, a lakását is egyszerre hagyják el, és a koncerteken is mindig ott van...

A lány a csütörtök reggeli Mokkában mondta el, hogy ez a hölgy a legjobb barátnője, akinek nagyon sok mindent köszönhet, és hozzátette azt is, kedvesével 6 hónapja van együtt, és nem szeretné bemutatni a nyilvánosság előtt. A titokzatos lányról pedig azt mesélte, sokat van pusztán nála, mert épp felújítás alatt van az otthona.

A mulatós énekesnő mögött egyébként nagyon kemény időszak áll: bár jól titkolta, két éve egy igen mély hullámvölgybe került az élete. Ez azzal kezdődött, hogy az egyik koncertjén a közönségből valaki mellkason vágta, miközben fellépését követően az öltözőbe tartott. "Hiába volt személyes testőröm, mégsem sikerült megvédenie, és megsérültem. Nem szándékosan ütöttek meg ugyan, de a sérülésből egy daganat keletkezett. Három hónap alatt egy fájdalmas gumó vált belőle, amit műtéti beavatkozással kellett eltávolítani" - mesélte a lány a Borsnak, akinek nem sikerült a műtétje, ezért koncertjeit le kellett mondania.

Közben a párkapcsolata is zátonyra futott, a családjával sem jött ki jól, így elindult a lejtőn. "...olyan eszközhöz fordultam sajnos, amit azóta megbántam. Konkrétan drogoztam. Nem rendszeresen, csak alkalmanként. Ez az időszakom pár hónapig tartott, viszont arra pont elég volt, hogy teljesen tönkrementem testileg-lelkileg. Egyébként önmagamhoz is méltatlan dolognak tartom ezt az egészet, nagyon sajnálom, és számtalanszor megbántam már" - mondta Mary.

Forrás: Facebook/Nótár Mary

A lányt végül húga, Piroska rángatta ki a gödörből, később pedig pszihiáterhez is fordult. "Kiderült, hogy pánikbetegségben és szorongásos depresszióban szenvedek. Három hónapja hagytam abba ennek a gyógyszeres kezelését. Most már minden rendben" - tette hozzá az énekesnő.

Wow! Diszkódívaként rázza Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20160928-irina-shayk-modell-nagyon-dogosen-tancolt-legujabb-kampanyaban.htmlA modell szupermenő szettben hozza vissza a diszkókorszakot. TV + Sztárok--Scarlett Johansson nagy dobásra készül: óriási siker lesz a halott vetkőzős fiúról szóló filmje http://www.life.hu/sztarok/20160927-scarlett-johansson-szineszno-a-rock-that-body-cimu-film-forgatasan.htmlA színésznő nevével fémjelzett film jövő nyáron kerül a mozikba. TV + Sztárok--Kéjes nyögések és ugráló takarók: íme, a Való Világ legjobb szexjelenetei (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160927-valo-vilag-szexjelenet-nem-takartak-ki-az-intimebb-testreszeket-sem-video.htmlA bezártság és az intimitás hiánya sokszor egy-egy merészebb ágyjelenetre készteti a lakókat. Ilyenkor nem számítanak a kamerák, így bőven előfordultak pornófilmbe illő pillanatok. Ezek a pikánsabb jelenetek sokszor élőben mentek le a televízióban, nem egyszer kiakasztva ezzel a nézőközönséget. Most összeszedtük azokat a jeleneteket, melyek láttán te is elpirulsz! TV + Sztárok--Sztárpasik, akik éjszakánként egy másik férfival bújnak ágyba http://www.life.hu/sztarok/20160923-dogosek-szexik-es-ferfiasak-megis-azonos-nemu-part-valasztottak-pelda-ricky-martin-1.htmlJóképűek, szexisek és gazdagok – ha három szóban kellene jellemezni ezt az öt előadóművészt, talán ez lenne a legegyszerűbb megfogalmazás. Hiába azonban a több millió női rajongó, ezek a férfiszívek nem olvadnak meg egy-egy csinosabb pofi láttán. Összeszedtünk pár olyan művészt, aki a saját neméhez vonzódik, és ezt bátran fel is vállalja a nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--Pamela Anderson randitippeket adott fiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160928-pamela-anderson-nagyobbik-fia-randitippeket-kapott-anyjatol.htmlPamela Anderson legidősebb fia először a neten próbált ismerkedni, anyja azonban erről gyorsan lebeszélte. TV + Sztárok--Harrison Ford újra feltűnt Budapesten: micsoda fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160928-harrison-ford-a-szinesz-budapesten-jart-ujra-fotozkodott-a-rajongokkal.htmlA hollywoodi híresség újra bebizonyította, hogy imádja a rajongóit. Most egy görög étteremben tette tiszteletét, ahol kamera elé is állt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.