Istenes Bence: "Korábban ez volt a karrierem egyik csúcspontja"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Comet díjátadó műsorvezető Istenes Bence Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 25-én egy év kihagyás után visszatér a Comet díjátadó gála. A teljes egészében megújuló 15. Comet díjátadó házigazdája Istenes Bence lesz, aki így Iszak Esztivel vezetheti majd a gálát. 

Az RTL Magyarország és a Viacom Comet 2016 néven új köntösbe öltözteti a neves díjátadó gálát, amelyen idén az év női előadója, az év férfi előadója, a legjobb zenekar, a legjobb klip, a legjobb dal, a legjobb humorista, a legjobb színész, a legjobb színésznő és legjobb social média szereplő kategóriában hirdetnek győzteseket a nézők szavazatai alapján.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A Comet 2016 háziasszonya Iszak Eszti lesz, most pedig kiderülhetett az is, hogy ki lesz a műsorvezető társa a gálán, aki nem más, mint az RTL Klub sztárja, Istenes Bence: "Nagyon örülök, hogy újra Cometet vezethetek. Korábban ez volt a karrierem egyik csúcspontja, nagyon jó emlékeim vannak a díjátadóról, ami igazából egy óriási nagy buli is. Látva azt, hogy a jelöltek között van jó pár barátom, biztos, hogy most is hatalmas hangulat lesz a színpadon, vagyis lesz csibészség bőven." - árulta el Istenes Bence a bejelentés kapcsán.

Ők lesznek idén a Comet 2016 jelöltjei

2016-ban újra visszatér hazánk egyik legnépszerűbb díjátadója, melyen részt vesznek a szakma legnagyobb nevei. A régi gálákhoz képest az idén a zenei díjakon kívül számos más kategóriában is jutalmazzák majd a legjobbakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.