A ma 70 éves Susan Sarandon a pornóiparra váltana

Forrás: AFP/Valery Hache -
pornó Susan Sarandon születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg remek alkotásban szerepelt Susan Sarandon, aki már kicsit unja is a hétköznapi filmek és a színészet világát, ezért akarja inkább a pornóiparban kipróbálni magát.

Susan Sarandon azok közé a színésznők közé tartozik, akik nemcsak hihetetlenül tehetségesek és sikeresek, de még a méltóságteljes öregedés fogalmát is ismerik. A 70 éves színésznő korához képest elképesztően jól néz ki, és ha volt is szépészeti beavatkozása, nem vitte túlzásba. Susan Sarandon rengeteg alkotásban szerepelt, élete során több díjat is nyert, de most úgy döntött: elég volt! Váltani akar, méghozzá a pornóiparra.

Susan Sarandon Forrás: AFP/Valery Hache

Korábban azt nyilatkozta a színésznő, hogy női szemszögből ábrázolt felnőttfilmeket szívesen forgatna, mert bár nem látott elég pornót ahhoz, hogy tudja, mi a baj velük, de szerinte túlságosan brutálisak ezek a filmek.

„Nem úgy tűnik, mintha a nő élvezné az épp zajló dolgokat.

Ezért mondom, hogy ha már nem akarok többé filmezni, szívesen csinálnék női szemszögből megvalósított pornófilmeket” – mondta a színésznő.

Majoros Hajnalka: "Nem biztos, hogy lesz még egy gyerekünk"http://www.life.hu/sztarok/20161003-dundika-szerint-nem-konnyu-anyanak-lenni-az-edesanya-elvezi-a-hetkoznapokat-interju.htmlBár sok szülőnek a haja is kihullik két gyermekkel, Hajninak meg sem kottyan az anyaszerep. A sztárpárnak 2011. november 11-én született első közös gyermeke, aki a Marián nevet kapta, 2016. április 11-én pedig megszületett második gyermekük, Olivér. Az édesanya szerint az életük gyökeresen megváltozott az elmúlt években, de ezt egyáltalán nem bánják. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs csúnyán elveszítette a fogadást: lesz következményehttp://www.life.hu/sztarok/20161004-sebestyen-balazs-elvesztette-a-fogadast-kasza-tibivel-szemben-kovetkezmeny-a-kasza-taxiba-es-a-kasza.htmlHiába győzködi Sebestyén Balázs a rajongóit, hogy ne kövessék Facebook-oldalát, a fanok nem hallgatnak rá. Hétvégén elérte a 150 ezer lájkot az oldala, ez pedig következményekkel jár! TV + SztárokOrigoVV Lóri egy médium: előre tudta, hogy ő lesz a kiválasztotthttp://www.life.hu/sztarok/20161004-vv-lori-elore-tudta-hogy-o-lesz-a-kivalasztott-evelin-es-zseraldin-nem-tartjak-eros-jatekosnak.htmlA villa szívtiprójának alaposan megcsappant a népszerűsége, nemcsak a fiúk körében. Vasárnap Lóri kezére került a zöld kendő, állítása szerint előre tudta, hogy ő kapja a legtöbb jelet, de legalább így választhat magának ellenfelet. TV + SztárokOrigo"Újra vannak céljaim" -Tom Cruise menti meg Rékasi Károlythttp://www.life.hu/sztarok/20161004-tom-cruise-hollywoodi-szinesz-menti-meg-rekasi-karolyt-szinmuveszt-a-csodtol.htmlMást egyelőre nem tud elvállalni, de örül, hogy szinkronizálhat. Úgy néz ki, éppen állandó kollégája, Tom Cruise húzhatja ki a pácból Károlyt, akit korábban már 16 filmben szinkronizált. TV + Sztárok--Durva dolgokat tettek a rablók Kim Kardashiannalhttp://www.life.hu/sztarok/20161003-kim-kardashiant-kiraboltak-es-megkotoztek-a-rablok.htmlMég szerencse, hogy nem esett komoly baja Kim Kardashianak azok után, amit a rablók tettek vele Párizsban. TV + Sztárok--Lady Gaga dalban mesél szakításárólhttp://www.life.hu/sztarok/20161003-lady-gaga-enekesno-a-perfect-illusion-cimu-dalban-mesel-szakitasarol.htmlAz énekesnő a legújabb dalában sokat elárul a magánéletéről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.