Cara Delevingne exével jött össze Kristen Stewart?

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Jedu -
Kristen Stewart párkapcsolat Cara Delevinge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jel arra mutat, hogy összemelegedett Cara exe, St. Vincent az Alkonyat filmek sztárjával. 

Augusztus elején még úgy volt, Kristen elveszi kedvesét, Alicia Cargile-t, most azonban már a világhírű modell, Cara Delevingne exével kapták őt lencsevégre. A lányok New York-ban flangáltak mosolyogva. St. Vincent, eredeti nevén Annie Clark egyébként 34 éves és zenész.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Jedu

A két lány nagyon hasonlóan öltözött fel a sétához, és lassan mi is megszokjuk Kristen új külsejét. A színésznő ugyanis rengeteget változott az utóbbi években: legújabb frizurájával pedig szinte sokkolt bennünket pár nappal ezelőtt.

Kucsera bevállalta, Szabina kiakadt!http://www.life.hu/sztarok/20161006-kucsera-gabor-fulet-varrotuvel-szurkaltak-szabina-nagyon-kiakadt.htmlTápai Szabina teljesen kiakadt mikor meglátta, hogy férjét varrótűvel szurkálják.TV + Sztárok--Gyűrű került Zimány Linda ujjárahttp://www.life.hu/sztarok/20161005-zimany-linda-egy-ekszerbemutaton-mutatott-be-gyurut.htmlEgy ékszerüzlet bemutatóján beszélgetett a Life.hu nagyszájú riportere Zimány Lindával. Hogy milyen ékszert kapott a szép modell, miként alakul a kapcsolata és milyen esküvőről álmodik magának, az alábbi videóból kiderül. TV + SztárokOrigoChrissy Teigen kis híján leégette Rihannáthttp://www.life.hu/sztarok/20161005-chrissy-teigen-modell-kis-hijan-leegette-rihannat.htmlA szexi modell érdekes dolgokat vallott be a minap Ellen DeGeneres műsorában. TV + Sztárok--Kefir elkapta a szusi készítés lényegét: “Ügyelni kell, hogy nedves legyél”http://www.life.hu/sztarok/20161006-kefir-szusi-keszito-tanfolyamon-jart-ugyelni-kell-hogy-nedves-legyen.htmlUgyan Kefir végzettsége szakács, de a japán konyha rejtelmeit eddig nem ismerte. Most kapott egy kis ízelítőt a szusi készítéséből, nézd meg, hogyan birkózott meg a feladattal. TV + SztárokOrigoElhagyja a Mokkát Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20161005-szebeni-istvan-a-mokka-helyett-a-tenyekbe-megy-istenes-bence-apja-istvan-lesz-helyette.htmlA Mokkából távozó Szebeni István három és fél év után kap újra lehetőséget arra, hogy híradót vezethessen. A reggeli és a déli Tényekben Váczi Gergővel váltásban lehet majd látni őket. TV + Sztárok--Végigbőgte a napját Szinetár Dóra - Ez volt az okahttp://www.life.hu/sztarok/20161006-szinkronmunkaja-miatt-bogte-vegig-a-napot-szinetar-dora-szineszno.htmlVégig izgulta és bőgte a napot Szinetár Dóra október 3-án. Szerencsére nem történt tragédia, pont ellenkezőleg, a szanésznő egy számára nagyon kedves feladatot kapott.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.