"Így képzeltem el gyerekkoromban Hitler dadusát" - Kocsis Tibor a Sztárban sztárban

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Kocsis Tibor TV2 Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Tibi kicsit ijesztő volt nőként, de hihetetlen jól adta elő Csongrádi Kata Millió rózsaszál című dalát. 

A zsűri odavolt az előadásért, bár bennük is kicsit kettős érzelmeket keltett.

Klaudia: "Mintha a János vitézből Juliskát láttam volna, ahogy keresi a kukoricát. De nem estél át karikatúrába. Nem is tudtál volna."

Hajós András: "Gyerekkoromban így képzeltem Hitler dadusát. Ettől eltekintve tökéletes munka volt."

Majka is nagyon jól szórakozott a látványon, így kommentálta Tibi külsejét: Van egy arcod, amivel nem nagyon lehet mit kezdeni. Erkölcsi okora hivatkozva, lehet, kitiltanának Bangkokból."

Forrás: Facebook/Sztárban sztár

Kocsis Tibi végül maximális 40 pontot kapott.

"Mint egy punibáró" - Polyák Lillának jól beszólt a Sztárban sztár zsűrijehttp://www.life.hu/sztarok/20161009-polyak-lilla-a-sztarban-sztar-musoraban-pink-volt.htmlPolyák Lilla a Sztárban sztár színpadán ezúttal Pink bőrébe bújt. TV + SztárokOrigoVégre! VV Evelin cickókat villantott!http://www.life.hu/sztarok/20161009-vv-evelin-mellett-villantott-oltozkodes-kozben.htmlCsak egy átlagos öltözködésnek indult – már ha lehet átlagosan öltözködni, miközben emberek százezrei figyelik minden mozdulatod – a vége viszont egy kis cickóvillantás lett. TV + Sztárok--"Úgy néztél ki, mint egy háziasszony" - szétalázta a zsűri a Star Academy versenyzőjét http://www.life.hu/sztarok/20160917-streiffert-hannat-szetalazta-a-star-academy-zsurije.htmlHiába volt a cuki pörgős szoknya és a milliónyi szmájli, a Star Academy versenyzőjét, Streiffert Hannát igencsak lehúzta a zsűri. TV + Sztárok--Madonna lánya fotósokat inzultál - Üdítős palackkal támadthttp://www.life.hu/sztarok/20160604-uditovel-locsolt-le-egy-lesifotost-madonna-lanya-lourdes.htmlNa jó, az igazság, hogy valószínűleg csak megvédte magát a lesifotósok folyton kíváncsi szeme elől. TV + Sztárok--Tudnunk kell a titkát: a 46 éves Gwen Stefani minimum 20 évet letagadhathttp://www.life.hu/sztarok/20160513-gwen-stefani-smink-nelkuli-szelfijen-20-evvel-fiatalabbnak-latszik.htmlEgyszerűen nincs rá magyarázat. Időutazás? Elképesztően tehetséges plasztikai sebészek? Jó gének? Vagy csak káprázat az egész? Miért? Hogyan? Mi a titka Gwen Stefani fiatalságának? Tudni akarjuk és mi is kérünk belőle, most azonnal. TV + Sztárok--Gáspár Evelin lecsapatta luxusjárgányáthttp://www.life.hu/sztarok/20160131-gaspar-evelin-automosoba-vitte-kocsijat.htmlHa már Merci, csillogjon! Valószínűleg ezt gondolhatta Gáspár Evelin is, mikor a minap jól megcsutakolta arany színű luxusautóját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.