Kedves Ferenc Zimány Lindáról: "Mellette teljes az én életem"

Forrás: RTL Klub -
szerelem Zimány Linda Kedves Ferenc kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg támadás érte Zimány Lindát és Kedves Ferencet, amikor nagyjából egy évvel ezelőtt nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat. Ők azonban nem törődtek a rosszindulattal, mert egymásban végre megtalálták azt az embert, akivel le tudják élni az életüket. Ahogy fogalmaztak, megharcoltak ezért a szerelemért.

Már régóta ismerték egymást, de sokáig a barátságon kívül semmi nem volt köztük. Az élet is más irányba sodorta őket, de minden bizonnyal ennek így kellett lennie. Tavaly tavasszal azonban Kedves Ferenc elkezdett közeledni Lindához, akinek az apró ajándékok, a figyelmesség és a kézzel írt szerelmes levél megnyitották a szívét. Azonban akkor Linda Los Angelesben élt, míg Ferenc Magyarországon.

Forrás: RTL Klub

"Tengerentúli szerelemnek indult, hiszen ő itthon élt, amíg én továbbra is Los Angelesben" - mesélte Linda, aki úgy érzi, megharcoltak ezért a szerelemért, és végül feladta amerikai álmát.

Tisztelem és becsülöm, amiért képes volt értem egy ilyen nehéz döntést hozni"

- mondta a HELLO! Magazinnak Kedves Ferenc, hozzátette, Lindában szinte minden megvan, amit ő egy nőben szeret. "Én vagyok a világon a legszerencsésebb férfi.

Talán nem túlzás azt mondanom, hogy tízből kilenc dolog megvan benne, ami számomra fontos egy nőben,

ez pedig elég jó arány. Vele jó reggelizni, ebédelni, vacsorázni, szóval mindig imádom. Mellette teljes az én életem" - vallotta kapcsolatáról az üzletember. Linda szerint pedig a boldogságuk titka egyrészt az időzítés.

"Szerintem a mi boldogságunk titka az, hogy jókor találkoztunk, és hogy kellő korkülönbség van közöttünk,

hogy egy érett férfi, aki tisztában van magával, kötelességeivel" - mondta Linda, akinek az is nagyon szimpatikus, ahogy kedvese a gyermekeivel bánik. A pár elárulta, közös gyermeket is terveznek, de ez még a jövő zenéje. "Lehet, hogy azért, mert én is egyke vagyok, de

előreláthatóan egy gyereket szeretnénk. Nagyon jó lenne, ha kislány érkezne,

hiszen Fecónak már van két fia" - árulta el Linda, aki most egyelőre egy kiskutyáról gondoskodik, illetve gondoskodnak. A 7 hónapos máltai selyemszőrű építő jellegűen hat a kapcsolatukra, hiszen Linda szerint megoszlanak a szerepek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.