Íme, a ValóVilág új lakója: Lóri helyére egy lány költözött, méghozzá Gina

Forrás: RTL II -
valóvilág VV Lóri VV Gina lakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lóri feladta a játékot, párbaj nélkül, önszántából vonult ki a villából. Döntésének a lakók számára igen komoly következménye lett: új ember költözött be a helyére. A helyzetet nem fogadták kitörő örömmel a játékosok, így biztosan nem lesz könnyű beilleszkednie Ginának, aki Lórit váltotta.

VV Lóri nem párbajozott, eldöntötte, hogy feladja a játékot, ennek miértjéről be is számolt a Life.hu-nak, egyből a döntése után. A játék szabályainak értelmében azonban nem mehet minden úgy tovább, mintha mi sem történt volna: Lóri helyett új lakónak kell beköltöznie. Erről Anikó tájékoztatta a játékosokat, akik nem fogadták kitörő örömmel a hírt, ilyen hangulatban várták az új lakót.

Forrás: RTL II

Lóri helyére egy lány költözött be, Gina, aki izgatottan várta, hogy beléphessen végre a villába, de előtte elárult néhány dolgot magáról.

Nagyon nagy álmom, hogy műsorvezető legyek, úgyhogy remélem, hogy én foglak egyszer majd leváltani"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.