Így simogatta egymás nyelvét Soma és Evelin

Forrás: RTL II -
csók ValóVilág powered by Big Brother VV Evelin VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma és Evelin eddig nem nagyon jutott egyről a kettőre, de Gina buliján sikerült annyi alkoholt inniuk, hogy mindketten levetkőzzék gátlásaikat. Soma végül célt ért, és a hűtő mögé bújva tette magáévá Evelin száját.

Megint nem fukarkodtak a villalakók az alkohollal, ennek eredményeként Gina buliján volt veszekedés és erotika is. Soma és Evelin régóta kerülgetik egymást, de most az italoknak köszönhetően elkezdődött az ő történetük is.

Forrás: RTL II

Ment a flörtölés és a csábos tekintet, de akkor még egyikük sem volt annyira határozott, hogy valami komolyabba kezdjen. Később azonban Soma erőt vett magán, és hiába utasította már többször is vissza Evelin, a nappaliban a hűtö mögött egyszerűen a falhoz szorította, és csókcsatába kezdtek.

Forrás: RTL II

Akkor mindketten nagyon élvezték az eseményeket, másnapra viszont Evelin véleménye megváltozott. "A buli elején rendesen belehúztam. A baj az, hogy ez kicsit jobban sikerült, mint kellett volna. Nagyon elengedtem magam, Somával meg pláne" - mondta a játékos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.