Tátikázó sztárokkal erősítene az RTL Klub

tátika sztárok show RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy slágerek zenéjére táncolnak és tátikáznak a sztárok. Nem hangzik izgalmasnak, pedig Amerikában óriási sikert aratott ez a formátum, és tényleg vicces. Sajtóértesülések szerint, erre csapott le az RTL Klub, ez a műsor lehet a Sztárban sztár ellenfele.

Tátikashow-val erősítene az RTL Klub, legalábbis sajtóértesülések szerint egy már Amerikában bevált formátumra csapott le a csatorna. Az eredeti műsor Lip Sync Battle címen fut, és rengeteg nagy sztár mutatta már meg tudását. Többek között a nagy komika Melissa McCarthy és Channing Tatum is.

Jól látszik, hogy ez a produkció csak akkor tud működni, ha olyan sztárokat válogatnak be szereplőknek, akik nem félnek átváltozni, és teljesen el tudják magukat engedni a színpadon, hogy belebújjanak 2-3 percre egy másik előadó bőrébe. Vicces és pörgős műsor lehet, így már csak az a kérdés, vajon kik lesznek a szereplők.

Fotó: TV2

A Bors információi szerint Gáspár Laci és párja, Győzike és Bea asszony, Pumped Gabo és szerelme, Ági, valamint Kabát Péter és Adri is megfelelt a műsorkészítők elvárásainak. Zsűrinek pedig Puzsér Róbert neve is felmerült, akit meg is keresett a lap ezzel kapcsolatban, ám ő nem erősítette meg a hírt. Az RTL Klub sem kívánt nyilatkozni. Ez az új formátum elvileg eleinte az anyacsatornán futna, de később átkerülne a januártól az induló RTL Spike-ra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.