Végre megtörtént! Berki megkérte Pamela kezét

Forrás: Tv2 -
esküvő Hódi Pamela lánykérés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián magához képest igen romantikus körülmények között tette fel a nagy kérdést Hódi Pamelának.

Pamela 28. születésnapjára a showman meglepetésbulit szervezett egy nyírségi kastélyszállóba, majd elcsalta kedvesét a vendégektől, és egy félreeső, csendes helyen feltette kislánya anyjának a nagy kérdést.

Berki Krisztián és Pamela Forrás: Tv2

"Nagyon büszke vagyok rá, ahogyan a kislányunkat neveled. Te vagy a leghosszabb ideje mellettem, a leghosszabb ideje elviseled az összes dolgomat. Szeretném leélni veled az életem, szeretnék a társad lenni, szeretném, ha a társam lennél, szeretném, ha a feleségem lennél" – mondta Krisztián Pamelának a SuperTv2 Édes élet című műsorában. A műsorvezető annak ellenére nagyon izgult, hogy tudta, kedvese nagyon régi vágyát teljesíti.

"Lehet, hogy másként tűnt, de bennem sosem volt kérdés, hogy a gyermekem anyja egyszer a leendő feleségem lesz. Igaz, éveken át izgultam, folyamatosan teszteknek és élethely­zeteknek vetettem alá magamat és Pamelát. Pontosan azért, hogy ezen a napon teljesen biztos lehessek a dolgomban"mondta Berki a Blikknek.

Berki már másodszor kérte meg Pamela kezét, 2013-ban a lány kikosarazta.

Hajdú Péter megújult Frizbije nem aratott elsöprő sikerthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-hajdu-peter-oriasi-dobasra-keszult-megsem-jott-a-nagy-durranas-a-frizbi-cimu-musorban.htmlA közelmúltban kiderült, Hajdú Péter és a TV2 nem folytatják tovább a közös munkát. A showman Frizbi című műsorára nem tartott igényt a kereskedelmi csatorna, ezért a műsorvezető visszatért 6 évvel ezelőtti munkaadójához, az ATV- hez. TV + SztárokOrigoHargitai Bea kiakadt! Torkaszakadtából üvöltözött társaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-hargitai-bea-az-ezek-megorultek-felvetelen-teljesen-kiakadt-katus-attilara-es-papai-jocira.htmlHargitai Beáról tudjuk, hogy elég vehemens vérmérséklettel rendelkezik, ezt többször el is ismerte. Ám eddig sosem lehettünk szem- és fültanúi hasonló kirohanásának. Katus Attila és Pápai Joci ezúttal azonban kihozták belőle a szunnyadó oroszlánt... TV + SztárokOrigoVV Vivi: "Ha Istenes Bence jön oda és kér meg, hogy legyek a szeretője, nem fogok nemet mondani"http://www.life.hu/sztarok/20161006-vv.htmlVV Vivi masszírozás közben öntötte ki szívét villatársának, Attilának. Meglepő dolgokat mesélt magáról az állandóan vetkőző szőkeség. TV + SztárokOrigoMicsoda? Vajna Timi chippendale show-ra vitte nagymamájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-vajna-timi-chippandale-showra-vitte-idos-nagymamajat.htmlVajna Timi nem mindennapi életet él, amit most nagymamájával is megosztott: chippendale show-ra vitte az idős hölgyet, aki szemmel láthatóan élvezte a hiányos öltözetű férfiak gyűrűjét. TV + Sztárok--Cinthya Dictator vazelinnal kenegette Kulcsár Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-egy-fotozas-kedveert-vazelinnal-kenegette-kulcsar-edinat-cinthya-dictator.htmlAz Édes élet sztárjai mindig részt vesznek valami őrültségben, vagy nem mindennapi dolgoban: Legutóbb Kucsera Gábor vállalkozott a házi akupunktúrára, most pedig Kucsár Edina vállalta Cinthya Dictator nem mindennapi felkérését..TV + SztárokOrigoA kamerák és Mici előtt maszturbált VV Krisztián (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161007-vv-krisztian-eddig-birta-onkielegitest-vegzett-az-agyban-a-villalako.htmlVV Krisztián és Mici között a kezdetektől furcsa a kapcsolat. Izzik köztük a levegő, vonzódásuk mégsem teljesedett még ki, illetve csak félig. Múlt éjjel ugyanis magasabb szintre léptek... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.