Végre megtörtént! Berki megkérte Pamela kezét

Forrás: Tv2 -
esküvő Hódi Pamela lánykérés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián magához képest igen romantikus körülmények között tette fel a nagy kérdést Hódi Pamelának.

Pamela 28. születésnapjára a showman meglepetésbulit szervezett egy nyírségi kastélyszállóba, majd elcsalta kedvesét a vendégektől, és egy félreeső, csendes helyen feltette kislánya anyjának a nagy kérdést.

Berki Krisztián és Pamela Forrás: Tv2

"Nagyon büszke vagyok rá, ahogyan a kislányunkat neveled. Te vagy a leghosszabb ideje mellettem, a leghosszabb ideje elviseled az összes dolgomat. Szeretném leélni veled az életem, szeretnék a társad lenni, szeretném, ha a társam lennél, szeretném, ha a feleségem lennél" – mondta Krisztián Pamelának a SuperTv2 Édes élet című műsorában. A műsorvezető annak ellenére nagyon izgult, hogy tudta, kedvese nagyon régi vágyát teljesíti.

"Lehet, hogy másként tűnt, de bennem sosem volt kérdés, hogy a gyermekem anyja egyszer a leendő feleségem lesz. Igaz, éveken át izgultam, folyamatosan teszteknek és élethely­zeteknek vetettem alá magamat és Pamelát. Pontosan azért, hogy ezen a napon teljesen biztos lehessek a dolgomban"mondta Berki a Blikknek.

Berki már másodszor kérte meg Pamela kezét, 2013-ban a lány kikosarazta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.