Oltár elé áll Alekosz, megmutatta menyasszonyát

fotó házasság menyasszony Való Világ Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Alekosz révbe ért! Az egykori valóságshow-győztes végre oltár elé áll szerelmével, Bettinával. 

"AZ ÉN MENYASSZONYOM" - írta a fotó mellé Alekosz, majd egy verset posztolt kedvese fotójával. A pár románca már öt éve tart. A Való Világ egykori győztese egyszer, mikor haknizni ment hosszabb időre, kiadta a feladatot öccsének, Tibornak, hogy keressen neki egy barátnőt. A feltétel az volt, hogy szép, vékony, alacsony legyen a lány, és mindenképpen 16 és 21 év közötti. Így talált rá Bettire, akivel azóta is harmonikus a kapcsolatuk.

Alekosz eddig csak sötétben szexelt

Berki Krisztián meglepődött, mikor mélyebben elbeszélgettek a szájhőssel arról, hogyan zajlanak Alekosz és barátnője között az intim együttlétek.
Micsoda csábító: a Szulejmán Hürrümje borzasztóan dögöshttp://www.life.hu/sztarok/20161014-szulejman-hurrum-szultanja-meryem-uzerli-dogos-az-instagramra-feltoltott-kepen.htmlA szépséges színésznő a Szulejmán című sorozatnak köszönheti a karrierjét. Meryem Uzerlit is többnyire csábító, vörös hajjal képzelik maguk elé az emberek, ahogy a sorozatban láthatták, de a valóságban szőke hajszínnel hódít. TV + SztárokOrigoMegható vallomás: így szereti férjét Hosszú Katinka http://www.life.hu/sztarok/20161013-hosszu-katinka-oszinte-vallomasa-igy-szereti-ferjet-a-magyar-uszono.htmlMostmár biztosak vagyunk benne, hogy Katinka és Shane az ország egyik legcukibb párja. TV + Sztárok--Többmilliós végrehajtás indult Bálint Antónia ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161013-balint-antoniat-ket-millios-karteritesre-itelte-a-birosag-nem-fizetett-most-vegrehajtas-indul.htmlAz egykori szépségkirálynő a Facebook-oldalán sértegette gyermekének apját és annak feleségét. Ezért a bíróság kétmillió forintos kártérítésre ítélte Toncsit. Nem fizetett, most végrehajtást kértek ellene. TV + SztárokOrigoBulvárRap: "VV Evelin villantott, amit lehet kirakott"http://www.life.hu/sztarok/20161012-vv-evelin-villantott-amit-lehet-kirakott-bulvarrap.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + SztárokAnglina Jolie drasztikusan lefogyott a válás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20161012-anglina-jolie-szineszno-lefogyott-a-valas-miatt.htmlAngelina Jolie-n eddig sem volt súlyfelesleg, sőt, az utóbbi években állandóan arról szóltak a hírek, hogy csontsovány a világsztár. Amióta azonban elindult a válási procedúra, állítólag a szokottnál is soványabb az Oscar-díjas sztár. TV + Sztárok--Hajdú Pétert nem érdekli Havas: “Csak feltűnési viszketegsége van”http://www.life.hu/sztarok/20161012-hajdu-peter-es-havas-henrik-vitaja-hajdu-szerint-havasnak-csak-feltunesi-viszketegsege-van.htmlHavas Henrik véleményezte Hajdú Péter munkásságát, hiszen immár kollégák az ATV-nél. A Tanár Úr szerint a Frizbi műsorvezetője nem ért a riporterkedéshez és a nőkhöz, ráadásul a nézettsége sem volt kimagasló. Hajdú Péter nem hagyta válasz nélkül a megjegyzéseket, szerinte Havas Henrik feltűnési viszketegségben szenved. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.