Nekimentek Friderikusznak - Kiverte a biztosítékot a televíziós

Hajós András Havas Henrik Puzsér Róbert Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áll a bál a magyar hírességek Facebook-oldalán. Ezúttal Friderikusz Sándor vált céltáblává egy nyilatkozata következtében. Havas Henrik, Puzsér Róbert és Hajdú Péter nem tettek lakatot a szájukra és kifejtették véleményüket a tévés mondatai kapcsán. 

Interjút adott Friderikusz Sándor, amelyben nem csupán egykori színes nyakkendőiről, hanem a hazai közéletről, televíziózásról és kollégáiról is beszél. Mondatai többeknél kiverték a biztosítékot. "Friderikusz Sándort be fogom perelni az Indexben tett nyilatkozatáért, amelyben valótlanul állította: én szivárogtattam, hogy riportokat készít majd a Naplóba. Van egy korábbi ügyünk a közös munka kapcsán, amiről eddig nem beszéltem, a szakmai tisztelet és alázat miatt gondoltam úgy egészen mostanáig, hogy benyelem azt a 3,8 millió forintot, amit nem fizetett ki a stábnak. A produkció munkatársait hónapokkal ezelőtt kártérítettem" – mondta a Blikknek Hajdú Péter.

Havas Henrik a Facebookján fejtette ki, mit gondol kollégájáról...

... és hasonlóképpen tett Puzsér Róbert is:

Hajós András, akinek Friderikusz az interjúban több mondatot is szentel, szintén a közösségi oldalon írt:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.