Gregor Bernadett pert nyert Fábry Sándor és az RTL Klub ellen

Forrás: Facebook/Tv2 -
Gregor Bernadett sztárok Fábry Sándor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másodfokon is pert nyert Gregor Bernadett Fábry Sándor és az RTL Klub ellen. A per 5 és fél éve húzódik, és azért indult el, mert a Bagi-Nacsa páros segítségével durván sértegették az egyik Esti Showder adásában a színésznőt. 

Gregor Bernadettet perverz szeretőként mutatták be Fábry Sándor 2011 januári műsorában. A színésznőnek ekkor elege lett, és jó ismerőse, Koncz Gábor unszolására fordult ügyvédhez. A Bagi-Nacsa párost nem perelte be, mert ők bocsánatot kértek az érintettektől. Fábryt és a műsornak helyt adó RTL Klubot azonban beperelte, és meg is nyerte a pert: 2 millió forinthoz jut a színésznő.

Forrás: Facebook/Tv2

Nem állítom, hogy ezzel az üggyel keltem és feküdtem, de borzasztóan nyomasztott a dolog.

Blikk

Gregor Bernadettet különösebben nem érdekli, milyen a kapcsolata Fábry Sándorral - saját bevallása szerint soha nem volt vele sorosabb kapcsolatban, eddig kétszer szerepelt a műsorában. "Eddig se sokat beszélgettünk, szerintem ezután sem fogunk" – mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.