Ötödjére is elhalasztja esküvőjét Szűcs Judit

Forrás: Facebook/Szűcs Judit hivatalos oldala -
esküvő sztárok énekesnő Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judit énekesnő idén sem mondja ki a boldogító igent – de ez már nem az első alkalom, hogy valami a lagzi elé férkőzik a fontossági sorrendben. 

Szűcs Judit énekesnő ötödjére is elhalasztja a lagzit, ennek oka pedig az, hogy most egy fontosabb dologra kell koncentrálnia: 12 év után új lemeze jelenik meg, és egy nagykoncertje is lesz 2017-ben.

Forrás: Facebook/Szűcs Judit hivatalos oldala

"Negyvenöt éve száguldásból áll az életem, gyakorlatilag egyetlen percre sem álltam meg. Ez a negyvenöt kerek szám, ezért úgy döntöttem, hogy csinálok 2017. április 10-én az Erkel Színházban egy igazi nagy bulit, egy diszkó- és funkyhangzású nagykoncertet élő zenével, filharmonikusokkal, táncosokkal megspékelve, amire idén november 15-től már lehet is jegyet venni" – mesélte az énekesnő a Borsnak.

A koncert és a lagzi együtt sok lenne, ezért Judit elmondta azt is, emiatt kell ismét elhalasztaniuk kedvesével a tervezett esküvőt.

Emiatt lehet az is, hogy bár hét éve vagyok együtt a szerelmemmel, mindig elmarad az esküvőnk. Szerintem most ötödször. Nem mintha a papír fontos lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.