Amerikába költözött a TV2 egykori arca

Forrás: TV2 -
TV2 könyvkiadás könyv Amerika Vujity Tvrtko költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideje nem láthattuk már Vujity Tvrtkót, ennek pedig megvan az oka: a riporter nyár óta nincs az országban, Amerikába, Washingtonba költözött – írja a Blikk.

A lap egyik munkatársának gyanús lett, hogy Tvrtko eltűnt, hamarosan megjelenő könyvének sem szervezett még senki sajtóbemutatót. Az újságíró nyomozásba kezdett, és hozzá került az új könyv, a Túl minden határon kézirata, amelyből kiderült, hogy a riporter Amerikában él, gyerekei is ott járnak iskolába. A közeli barátok és egykori munkatársak nem nyilatkoznak. Tvrtko egyik legjobb barátja annyit közölt, hogy nem mondhat semmit.

Forrás: TV2

A riportert a Blikk munkatársa a Facebookon érte utol, aki ennyit válszolt:
"Tisztelt Szerkesztőség! Köszönöm érdeklődésüket. Hamarosan válaszolok feltett kérdéseikre, de most az egyik fiam meccséről a másikéra rohanok. Barátsággal: Tvrtko"

Csobot Adél hazajár majd dolgozni Németországbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-csobot-adel-istenes-bence-parja-hazajar-majd-dolgozni-nemetorszagbol.htmlRáuntak a nézők a ValóVilág sztárjára: Zseri távozott a villábólhttp://www.life.hu/sztarok/20161016-valovilag-8-vv-zseraldin-tavozott-a-villabol-mici-megverte-a-parbajban.htmlEljött a búcsú: Radics Gigi távozott a Sztárban Sztárból http://www.life.hu/sztarok/20161016-sztarban-sztar-eljott-a-veg-ennek-az-enekesnek-kellett-tavoznia-a-musorbol.htmlTill Attila: "Egy nőnek meg kell hagyni a szabad teret"http://www.life.hu/sztarok/20161016-till-attila-interju-meg-kell-hagyni-a-szabad-teret-egy-nonek-allitja-a-musorvezeto.htmlMagas hangú dívává változott Vásáry Andréhttp://www.life.hu/sztarok/20161016-vasary-andre-kulonleges-produkcio-az-enekes-magas-hangu-divava-valtozott.htmlAranyba bújtatták Polyák Lilla testét: Csodásan festett!http://www.life.hu/sztarok/20161016-polyak-lilla-teste-aranyban-az-enekesno-egy-nagyon-kulonleges-szammal-lepett-fel.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.