Hogy micsoda? 21 évvel idősebb rendezővel kavar a bombázó Jennifer Lawrence

Forrás: AFP -
Jennifer Lawrence sztárok Darren Aronofsky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves Jennifer Lawrence lábai előtt hever a fél világ, hiszen nemcsak bombajó csaj, de iszonyúan tehetséges, ráadásul fényévekkel jobb fej, mint a legtöbb hollywoodi sztár. Gyakorlatilag bárkit megkaphatna, most pedig úgy tűnik, a választottja nem más, mint egy nála 21 évvel idősebb rendező. 

Titokban randizik a 26 éves Jennifer Lawrence és a 47 éves rendezőzseni, Darren Aronofsky - állítja a Daily Mail. Bennfenntesek szerint az Oscar-díjas színésznő és a Fekete hattyú című film rendezője nagyon odavannak egymásért, sőt, az elmúlt hetekben többször is randiztak egymással.

Forrás: AFP

Bennfenntesek szerint a gerlepár nem szándékozik nagy dobra verni a kapcsolatát. Egy közös munka hozta őket össze, Jennifer pedig állítólag tanácsokat is kért a rendezőtől egy munkával kapcsolatban - itt indult a románc.

Jennifer tavaly randizott a Coldplay énekesével, Chris Martinnal, Aronofsky pedig jegyben járt Rachel Weisz színésznővel 2005-2010 között. Fiuk, Henry 10 éves. A szakításuk után jött össze a színésznő a James Bond-filmek sztárjával, Daniel Craiggel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.