Rubint Réka szoknya pikáns Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte hihetetlen, hogy 15 év után is olyan szerelmesek egymásba, mint kapcsolatuk elején. Norbi és Réka újra és újra bebizonyítja, hogy köztük bizony még bőven lángolnak az érzelmek. Ezúttal egy igen szexire sikerült fotóval.

Schobert Norbi és Réka kapcsolata példaként állhat mindenki előtt, hiszen ők több mint egy évtized után is fenn tudják tartani a lángot és az érdeklődést egymás iránt. Nemcsak mondogatják, hogy köztük még megvan az a bizonyos izzás, hanem be is bizonyítják: ők még mindig odavannak egymásért. Nem megy ez ám magától, folyamatosan tesznek azért, hogy az izgalom ne lanyhuljon: legutóbb egy hétvégére elrabolta Norbi Rékát, kirándulásuk pedig elég pikánsan indult. Réka felpattant Norbi ölébe, és úgy örökítették meg a szerelmes pillanatot...vajon merre vándorolt Norbi keze? Ez maradjon az ő titkuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.