Nicole Kidman férje besokallt és kiadta a sztár útját

Forrás: AFP/Mark Davis -
színésznő házasság párkapcsolat Nicole Kidman Keith Urban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a pár kapcsolata azért ment tönkre, mert Keith Urban nem tudta tovább elviselni a felesége hisztijeit. 

Nicole és párja idén nyáron ünnepelték a tizedik házassági évfordulójukat. Már akkor is felröppentek a hírek arról, hogy a családi életük romokban hever. Úgy tudni, a színésznő épp a válási papírokat akarja beadni, és minden bizonnyal a férj is hajlandó aláírni azt. Keith Urban úgy gondolja, hogy a csinos színésznő túlságosan féltékeny a kapcsolatukban - írja a Hngn.

Forrás: AFP/Mark Davis

Az irányításmániás Kidman rendszeresen ellenőrzi férje telefonját, ezt pedig a jelek szerint az énekes eddig tűrte.

Nicole Kidmannek és Keith Urban country-énekesnek két lánya van: Sunday Rose 2008 júliusában született, Faith Margaret Kidman Urbant pedig 2010 telén hozta világra egy béranya. A pici lány a megszólalásig hasonlít a színésznőre, aki mostanában kevesebb szerepet vállal, mert inkább gyermekeire koncentrál.

Kiderült! Érte rajong Király Viktor - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20161018-kiraly-viktor-erte-rajong-ronladinho-foto.htmlA hírességeknek is vannak gyengéi, Király Viktor sem kivétel ez alól. Az énekes azonban olyan mázlista, hogy nem csak távolról csodálhatja a rajongott illetőt, ugyanis a minap együtt bulizott vele. Elkészült a várva várt közös fotó is: így fest Király Viktor és Ronaldinho az éjszakában. TV + SztárokOrigoTill Attila: "Egy nőnek meg kell hagyni a szabad teret"http://www.life.hu/sztarok/20161016-till-attila-interju-meg-kell-hagyni-a-szabad-teret-egy-nonek-allitja-a-musorvezeto.htmlA Drágám, add az életed! legújabb évadában Ábel Anita egy új társat kapott. A váltás jól végződött, hiszen Tilla és műsorvezetőtársa hosszú évek óta jó barátságban vannak. A show bővelkedik erős női karakterekben, melyekről Tillának határázott véleménye van. Házasságáról, Ábel Anitáról, és a női lélek rejtelmeiről is sikerült kifaggatunk a népszerű tévést. TV + Sztárok--Ullmann Móni gyermeke színészként nem akar a szülei árnyékában léteznihttp://www.life.hu/sztarok/20161017-ullmann-moni-gyermeke-miller-david-a-szineszi-palyat-valasztotta-kulfoldon-kezdene-karrierjet.htmlIsmert ember gyermekeként felnőni lehet áldás és átok is egyaránt. A színész Miller Dávid számára duplán kijutott a jóból, hiszen édesanyja és édesapja is közszereplő. Anyukája, Ullmann Móni, apukája pedig szintén művészcsalád sarja. Dávid arról mesélt a Life.hu-nak, mennyire használja ki az anyukája és az apukája által kitaposott utat. TV + Sztárok--Kiderült a szakítás oka: ezért dobta fiatal szerelmét Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-jennifer-lopez-es-casper-smart-ezert-szakitottak.htmlJLo augusztusban hagyta el fiatal szerelmét, Casper Smartot. Akkor nem derült ki pontosan, miért is lett vége az évek óta tartó románcnak, most azonban a People magazin biztosan tudni véli, mi is volt a szétválás igazi oka. TV + Sztárok--Csobot Adél hazajár majd dolgozni Németországbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-csobot-adel-istenes-bence-parja-hazajar-majd-dolgozni-nemetorszagbol.htmlJövőre Németországba költözik az Istenes család, de Adél nem hagyja el rajongóit, továbbra is vállal itthon fellépéseket. TV + SztárokOrigoBehatoltak a szupermodell Miranda Kerr birtokára - durva vége lett a dolgonakhttp://www.life.hu/sztarok/20161016-behatoltak-a-szupermodell-miranda-kerr-birtokara-durva-vege-lett-a-dolgonak.htmlMiranda Kerr mögött kissé feszült napok állnak: egy férfi ugyanis behatolt az egyik birtokára, és megsebesítette a biztonsági őrt is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.